Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Fektessünk nagyobb hangsúlyt a futószőnyegre!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2021.04.08 14:15
Fektessünk nagyobb hangsúlyt a futószőnyegre!

A szőnyegek világa végtelen. Számtalan típus, méret és stílus van, ami megkülönbözteti őket. Minden helyiségbe más dukál belőlük.

A futószőnyeg egy kicsit „mumusnak” számít a szőnyegek világában. Talán azért, mert olyan közlekedő terekben kapnak helyet, ahol csak átsuhanunk, ahol nem ücsörgünk, nem tartózkodunk huzamosabb ideig, mint például egy nappaliban. A futószőnyeg a folyosón, a lépcsőn, a közlekedő terekben kerül elhelyezésre, ahol sajnos eléggé beleolvad a környezetbe. Ezek azok a helyiségek, ahol életünket rohanással töltjük. Otthon, a munkahelyen, az intézményekben is ugyanígy van ez.

A futószőnyeg nagyobb figyelmet érdemel! Nélküle sivár és barátságtalan lenne a folyosó. Hiányukat csak akkor vesszük észre, amikor elkerülnek a szőnyegtisztítóba. Ilyenkor viszont úgy érezzük, valami nem stimmel, valami nem kerek, komfort nélküli és nem tetszik.

Mit tegyünk, hogy nagyobb megbecsülést kaphasson a futószőnyeg?

 Szerintem válasszunk valamilyen szép, feltűnőbb színt, ne pedig szürkét, zordat és rideget. A piros, a narancs, a zöld, lila, pink színek például nagyon szépen mutatnak a fénytelen folyosón is.

Ha pedig az egyszínű változat helyett valamilyen szép mintázata is van, az is kedves hangulatot teremt.

A futószőnyeg azért is jó, mert olyan hosszúságban rendelhető, amilyenben csak szeretnéd. 67 cm széles és 80 cm széles változataink vannak, a folyóméterben megadott hosszúság pedig csak Rajtad múlik. Vastagságban is van ilyen is és olyan is. Vékony szálú, nagy teherbírású, strapabíró, úgymond „ipari” futószőnyeg széles választéka készletünkön van, ezeket intézményekbe javasoljuk, ahol cipővel közlekednek rajta, viszonylag elég sokan, egész nap. Az ilyen futószőnyeg takarítása nem fáradtságos, könnyen tisztítható.

Más a helyzet a shaggy futószőnyeggel, amit már inkább otthonra, családi házakba ajánlunk, ahol cipő nélkül, mezítláb, vagy zokniban futkoshatunk rajta. A shaggy futószőnyeg is abszolút strapabírónak számít, a piszkolódása ugyanakkor már kicsit kényesebb téma. Ez a típusú futószőnyeg nagyon népszerű, talán ebből adjuk el a legtöbbet magánszemélyeknek, otthonuk komfortosabbá tételéhez. Én is imádom ezeket a fantasztikusan puha shaggy szőnyegeket, futószőnyegeket.

A futószőnyeg a lépcsőre is kifejezetten ajánlott. Gyönyörű a látványa és talpaink is imádják, amikor reggel fáradtan lépdelünk le mezítláb az emeletről.

A futószőnyeg gyors, kényelmes és szuper megoldás a hosszú folyosókra, közlekedő terekre. Webáruházunkban egyszerűen rendelhetsz minőségi kínálatunkból.