Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Gyerekszőnyeg nélkül nincs gyerekszoba

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.04.15 11:41
Gyerekszőnyeg nélkül nincs gyerekszoba

Ideális gyerekszőnyeg, csak vidáman

 Gyerekszőnyeg kiválasztásánál a legfontosabb szempontok egyike az, hogy strapabíró szőnyeget válasszunk amellett, hogy egyedi, a gyerek számára szimpatikus kisugárzást keltsen. Ennek nagyon egyszerű oka van. A gyerekek nagyon sokat játszanak, és emiatt nagyon sokat veszik igénybe a szőnyeget is.

Mivel kellemes zöld és kék színnel van ellátva, igen életvidám mintázattal a futballozó mikiegér személyében, így elsősorban fiúgyermekeknek ajánlott, ám ne vegyük el a kislányok örömét sem egy nevető mikiegér látványától. Mikiegér egy labdát próbál eltalálni éppen, több kevesebb sikerrel. Amikor a gyereknek szőnyeget veszünk, akkor bizony nemcsak szőnyeget választunk neki, ami hosszú ideig a szobáját fogja díszíteni, hanem játékot is. Így van, Egy játékos, vicces szőnyeg a legideálisabb választás hiszen egy gyereknek, akinek az a dolga, hogy sokat játsszon. Ezt a játékosságot adja vissza ez a focipályás mikiegér gyerekszőnyeg.

A mikiegér a gyerekek körében az egyik legszimpatikusabb rajzfilmfigura. nagyon szeretik, és mindig jól szórakoznak rajta. Biztosak lehetünk benne, hogy amint megpillantja ezt az életvidám mintát a szőnyegen egyből jobb kedvre derülnek. Nagyon fontos mindenkinek, így a gyerekeknek is a megfelelő környezet kialakítása és az, hogy feldobjuk a kedvét, hangulatát. Előfordult már velünk az, hogy megláttunk egy képet és elnevettük magunkat vagy jobb kedvre derültünk? Azt gondolom, igen. Nos, egy gyermek még inkább tele van érzelmekkel és nagyon fontos szerepet játszik a fejlődésében a jókedv, a nevetés, és, hogy élettel teli gyerekszobát alakítsunk ki számára. A focit sem kell bemutatni senkinek, hogy mennyire a gyermekek világa. Ez a vidámság garantáltan nemcsak a gyereknek, de az egész családnak örömet fog okozni. Olyan színvilággal rendelkezik, amelyhez a legtöbb bútor nagyon könnyen párosítható. Nem lesz feltűnő, magamutogató jellegű, de mégis kiemeli a gyerekszobát. Úgyhogy valóban egy ideális választás ez a focipályás gyerekszőnyeg mikiegér és labda mintázattal világoszöld, kék színben, mely kiváló anyagból készült (100% polipropilen), ezért kellemes tapintású. A polipropilén anyagnak az egyik kiváló tulajdonsága, hogy az ebből előállított szőnyegek hosszú ideig megtartják formájukat és színüket.

Beszéljünk egy kicsit a kezelhetőségéről. Nemcsak a tapintása miatt fogjuk azt gondolni, hogy „Igen, jól választottunk” hanem a könnyű tisztíthatósága miatt is. Éppen ezért egy nagyon hálás szőnyeggel van dolgunk. A legtöbb szőnyeggel meggyűlik az ember, szülő baja, főleg ha a gyermek sokat játszik rajta, esetleg kiborít valamit. Valljuk be, velünk is előfordult már. Ilyenkor ezeket a szempontokat kell figyelembe vennünk elsősorban, mint amikről eddig szó volt- e cikkben.

                                                                                                                                             

Gyerekszőnyeg kategóriában is széles a kínálat a részünkről ezért, hogyha ez a típus mégsem nyerte el a tetszését, bátran nézzen szét az oldalunkon.