Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Iskolakezdés Disney szőnyeggel!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.08.27 09:41

Lassacskán becsöngetnek! A gyermekeknek a legizgalmasabb az, amikor elkezdik az iskolát. Valaki fél tőle, izgul és van, aki alig várja, hogy új környezetbe mehessen és elkezdődjön valami új.

Belga Disney gyerekszőnyegeinkkel a lehető legkomfortosabb kis gyerekszobát teremthetjük nekik iskolakezdés előtt is. Vastagak, puhák, nagyon kényelmesek a gyermekek számára. Kis szobájuk hangulatát és komfortfokozatát villanyozhatjuk fel velük.

Azoknak a kisgyerekeknek, akik nem szívesen hagyják el az óvodát és a kis barátaikat, meghozhatjuk a kedvüket egy szép új gyerekszobával. Sokan ilyenkor kapnak az alkalmon, ha a gyerkőc még a szüleivel alszik egy szobában, esetleg egy ágyban. Ekkor pont kapóra jön az, hogy berendezhetjük életük első saját gyerekszobáját és külön aludhasson a szüleiktől. Gyönyörű gyerekágyat szerezhetünk be nekik, és új, mesefigurás ágyneműt is kapnak a csöppségek. Ilyen csalogató kedvességekkel remekül külön szobába tudjuk őket szoktatni.

Az iskolásoknak szükségük van egy íróasztalra, ahol kényelmesen megírhatják a házi feladatot és tanulhatnak. Egy színes, hangulatos, vidám, mesés gyerekszoba megteremti a vágyat, ahhoz, hogy nekikezdjenek az iskolás éveknek. Egy csodálatos Disney szőnyeg a kis a szobájukban, egy gyönyörű mesés függöny, egy szép, színes íróasztal, szebbnél szebb kiegészítők jobb kedvre derítik a gyermekeket.

Kislányoknak és kisfiúknak is bűbájos Disney szőnyegeink vannak. A kislányok mi mást választanának, mint a Hercegnőket? A rózsaszín, nagyméretű és hihetetlenül puha, bársonyos Hercegnős Disney szőnyeg minden kislány szívét meghódítja. A 6 év körüli kisfiúk pedig Mickey egér figurájáért rajonganak nagyon. Nekik ajánljuk ezt a Disney szőnyeget, melyen Mickey és Plútó is rájuk mosolyog.

Nagyon népszerűek az egyedi, szintén belga Disney szőnyegek, amelyek formára vágottak. A mindenki által ismert Micimackó is megelevenedik az egyedülálló formaszőnyegen. Kis ágyelő szőnyegként is használható ez a kedves Disney szőnyeg, amely bársonyos anyagával, lenyűgöző puhaságával kisgyermekeink kedvenc része lesz a szobában.

Gyermekeink a legjobbat érdemlik, ezért mindenből a legjobbat szeretnénk nekik megadni. Disney szőnyegeink hipoallergén pamut és akril anyag keverékéből készülnek, amik portaszítóak és antiallergének. 

Disney szőnyegeink folyamatosan megújulnak, szebbnél-szebb gyerekszőnyegek találhatóak meg webáruházunkban, ahonnan kényelmesen és gyorsan beszerezhető gyermekeink új szőnyege.