Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Ifjúsági gyerekszőnyeg

Ingyenes szállítás!

Tovább
Anyaga
Méret
Minőség

Ha ideje lenne gyermeked szobáját „felnőttesebbé tenni”, akkor a szőnyegről se feledkezzetek meg


Egy gyereknek már kisgyermekként szüksége van a magánszférára, a külön kis szobájára. Miért lenne ez másként kamaszkorában? De hogy otthonosan érezze magát a szobájában, mindennek a saját ízlésének megfelelően kell kinéznie, s ez alól a szőnyeg sem lehet kivétel. Ifjúsági szőnyegeink között találtok lányoknak és fiúknak való nyírt, shaggy vagy suba szőnyegeket is.

Egy ilyen ifjúsági szőnyeg igazán otthonossá, komfortossá teszi a szoba hangulatát, és még a barátok előtt sem lesz ciki. Különböző méretekben találtok szőnyegeket webáruházunk ifjúsági szőnyeg kínálatában. Természetesen az sem elhanyagolható szempont, hogy ezek a szőnyegek is vastagok és puhák a talpnak. Ezen jóleső érzés lesz egy baráti beszélgetés alkalmával ücsörögni. Gyermeked egyéniségét egy szőnyeggel is ki tudod fejezni, hiszen egy szőnyeg sok mindent elárulhat a birtokosáról.

Lehet gyermeked kívánsága színes, mintás vagy egyszínű szőnyeg nálunk minden típusnak találtok megfelelő szőnyeget. Válasszátok ki együtt gyermekeddel az ifjúsági szőnyegét, így biztos, hogy a számára tökéletesen megfelelő szőnyeg fog a szobájába kerülni. Bármelyikre is esik a választásotok, a tisztán tartása mindegyiknek „gyerekjáték” lesz.

 

Tovább