Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Az Interaktív gyerekszőnyeg előnyei

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 12:42

Az Interaktív gyerekszőnyeg előnyei

Szeretnél egy olyan szőnyeget vásárolni gyermeked vagy gyermekeid szobájába, mely biztosít afelől, hogy vigyázol gyermeked egészségére, szellemi fejlődésére és a tökéletes szoba kialakítására? Van számodra egy jó hírünk! Megtaláltad, amit kerestél, ennek a kör alakú, kék interaktív szőnyeg formájában.

Kezdjük a színnel. A kék szín kiváló egy dús fantáziájú gyermek szobájába, hiszen serkenti a szellemi teljesítőképességet, és nyugtató hatással van szemünkre. A kedves micimackó, tigris és Róbert gida figurák barátságos tekintete, mindig vidámsággal és jó kedvvel töltik meg a szobát. Egy nagyon lányeges része a szőnyegnek, melytől ez nem csupán csak egy szőnyeg az nem más, mint az „ABC” a kör kontúrjának szélén.

 

 

Ez azaz elem, melytől interaktívvá válik ez a csodálatos gyerekszőnyeg. Hagyd, hogy gyermeked játszva tanuljon, és kielégíthesse kíváncsiságát. Mire iskolába fog menni, lehet hogy már régen olvasni és írni is fog tudni ha egy ilyen szőnyeget vásárolsz szobájába, mivel köztudott, hogy a gyerek agya olyan mint a szivacs, mindenre fogékonyak és szeretik megismerni az addig számukra ismeretlen dolgokat.

És ez még csak a kezdet!

Ennek a csodaszép , interaktív nyírt szőnyegnek 100 %-ig polipropilén anyaga van, mely több szempontból is kiváló választás egy gyerekszobába. Először is, ami talán a legfontosabb ha gyermekeidnek vásárolsz, hogy biztonságos és egészséges legyen.

Ez a szőnyeg nem csúszik, és az anyagnak köszönhetően, nem is fogja fel a port, vagy a koszt. Nyilván ki kell porszívózni, de az anyagösszetételnek köszönhetően nagyon könnyen és egyszerűen tisztítható!