Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Gyerekszőnyeg, mint karácsonyi ajándék!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2021.11.23 11:46
Gyerekszőnyeg, mint karácsonyi ajándék!

Gyerekszőnyeg online, a karácsonyfa alá! Mesés karácsonyi ajándék ötlet!

A gyerekszőnyegek lányoknak és fiúknak is tökéletes ajándék karácsonyra, a fa alá.

Ha már tele a padlás a sok játékkal, akkor lepd meg gyermeked egy gyönyörű gyerekszőnyeggel! A gyerekszoba tökéletes melegburkolata, aminek a kicsik és a szülők is örülhetnek.

Milyen gyerekszőnyeg ajánlatunk van?

  • Kislányos
  • Kisfiús
  • Semleges, a közös gyerekszobát használóknak

A kislányoknak meseszép rózsaszín szőnyeg, de ha ez még nem lenne elég, rózsaszín és Hercegnős gyerekszőnyeg van készletünkön. 

A kisfiúknak kék színű, vagy szürke, esetleg zöld színű gyerekszőnyeg dukál, melyekből szintén nagy választékot kínálunk kedves vásárlóinknak.

A rózsaszín és a szürke gyerekszőnyegek minden kisgyermek szobájába elviszi a kényelmet. Karácsonyra egy ilyen szőnyeg ötlet minden bizonnyal nagy sikereket arat. Miért kellene minden évben ugyanazt a sémát követni? Egy szép és minőségi gyerekszőnyegnek az egész család örül majd. A szülők azért, mert a kicsik biztonságosan és boldogan játszhatnak rajta. Az egészségükért is teszünk egy szőnyeggel, mivel nem a hideg padlón fognak szaladgálni, vagy éppen rajzolni, hanem egy puha, meleg szőnyegen.

A gyermekek miért örülnek egy szép színes szőnyegnek a szobájukban?

Egy szép szőnyeg gondolata nem elhanyagolható, ha a gyerekszobáról van szó. Szőnyeggel biztonságos környezetben érezhetik magukat. Olyan miliőt nyújtunk számukra, ahol jól érzik magukat és ahol egészségesen nőhetnek fel. Egy szép gyerekszőnyeg olyan hangulatot ad a szobának, amivel jobb lesz a kedvük, illetve ha már iskolás a csemete, a színekkel serkenthetjük a tanuláshoz való kedvet is.
A gyerekszőnyeggel felszerelt szobában büszkén fogadhatják a kis barátokat.

Hogyan történik a gyerekszőnyeg rendelés a szepszonyeg.hu webáruházból?

Ha kiválasztottuk a megfelelő gyerekszőnyeget, válasszuk ki a méretet is, ha abból éppen több méret is kapható. Tegyük a kosárba, majd adjuk meg az adatokat, válasszuk ki a fizetési módot is. Fizethet készpénzben utánvéttel a GLS futárnál, illetve szintén nála, kézhezvételt követően kártyával is. Lehetőség van online bankkártyás fizetésre is, ha az a legkényelmesebb.

A szőnyeg vásárlás karácsonykor is nagyon jó ötlet. Lepd meg gyermekeid egy szép, pihe-puha, meseszép szőnyeggel.