Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Vidám, színes gyerekszőnyegek a szépszőnyeg.hu webáruházban!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.07.23 13:49

Disney szőnyegek, valamint hagyományos gyerekszőnyegek kislányoknak és kisfiúknak, széles választékban, akciós árakon is.

Az én kedvenc helyem a lakásban a gyerekszoba. Sok vidám játék és megannyi színes, jókedvre derítő cukiság van ott. A gyerekszoba az a hely, ahol a felnőttek is kicsit visszarepülhetnek az időben és újra kisgyermeknek érezhetik magukat.

A gyerekszoba két uralkodó kiegészítő kelléke az ágy és a gyerekszőnyeg. Egy gyerekszőnyeg akkor jó, ha puha, de szálai nem túl hosszúak. Ha a gyermek sokat játszik szobájában, akkor shaggy szőnyeg helyett válasszunk neki inkább egy klasszikus gyerekszőnyeget. Rengeteg mesefigura van, amelyek megalapozzák a hangulatot: Pókember, Hercegnők, Minnie és Mickey Egér, Verdák, Micimackó és még rengeteg kis barát várja, hogy hazavigyék őket.

Attól függően, hogy kislányos, vagy kisfiús gyerekszobáról beszélünk, fontosak a színek a berendezésénél. Egyértelműen a fiúknak kék, vagy annak árnyalatai, esetleg zöld színűek a falak és a bútorok. A lányos szobában pedig a rózsaszín, púder szín, pasztell színek uralkodnak.

A gyerekszőnyeg vásárlás előtt át kell gondolni, hogy milyen figura, mesehős legyen azon rajta. Nagyon sok gyönyörű Disney gyerekszőnyeg van, csak tudjunk választani közülük, igaz? A kisfiúk nagy kedvence rendületlenül nagy sikereket arat már generációk óta, ez pedig nem más, mint az autópályás szőnyeg.

Ez az autópályás gyerekszőnyeg az egyik legjobb választás a kisfiúk szobájába. Ezen a puha szőnyegen szuperül tudnak játszani a kisautóikkal, remekül leköti a figyelmüket. Néha még a szülőkét is.

A kislányoknak is van egy javaslatom: ez a hiperszuper csajos szivecskés szőnyeg annyira elbűvölő és elvarázsolt hangulatot ad a gyerekszobának, hogy elmondani nem lehet. Anyaga 100% akril, nagyon puha és meleg és könnyen tisztán tartható. Kiváló minőségű, első osztályú gyermek szőnyeg. Gyermekeinknek mindig a legjobbat szeretnénk adni, arra törekszünk minduntalan, hogy ők jól érezzék magukat. Ez a különleges gyerekszőnyeg biztos, hogy minden kislány kedvence.

 

A gyerekszőnyegek mindig a vidámságra törekszenek és arra, hogy gyermekeink kényelemben és biztonságban érezhessék magukat. Teremtsünk nekik otthon olyan környezetet, ahová jó haza térni az oviból és az iskolából. Ahol meleg, meghitt, békés hangulat van. Kellemes, aranyos, vidám színű függönnyel, gyerekszőnyeggel, tapétával és kedvenc játékaikkal kedveskedhetünk nekik.