Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Hogyan válassz futószőnyeget otthonod folyosójára?

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.05.07 09:38

Eljött az idő egy praktikus futószőnyeghez.

Az otthonunk, környezetünk belső terének a kialakításakor semmiféleképpen sem elhanyagolható szempont az előterünk, folyosónk megjelenítése. Egy szép, erős, praktikus és kellemes mintázattal ellátott futószőnyeggel könnyedén feldobhatod lakásod előterét, folyosóját. Amennyiben épp szőnyeg, futószőnyeg vásárlás előtt állsz, úgy minden segítséget megkapsz tőlünk a helyes választáshoz.

Köztudott, hogy a folyosókon, illetve keskeny helyeken a futószőnyegek mutatnak a legjobban, ezért is olyan népszerűek. De az sem elhanyagolható szempont, hogy a futószőnyegek kellemesen felmelegítik a helyiséget és üde  hangulatot teremtenek. Természetesen minden igénynek megfelelő vastagságú, szélességű, hosszúságú futószőnyeget megtalál webáruházunkban.

Amennyiben vastagabb szőnyeg lenne az ideális önnek, akkor itt van például egy arisztokratikus megjelenésű Bourbon vastag futószőnyeg Bézs-krém színben, amely ideális például egy nagyobb család, vagy több háziállat esetében. A nagyobb vastagság több anyaghasználatot is takar, ami által még erősebb és még strapabíróbb szőnyeget kapunk. Hasonlóan erős és ellenálló szőnyeg az Arezzo erős szürke futószőnyeg, mely látványában is erős. Természetesen a szélesség és a hosszúság kiválasztása előtt akár kétszer is mérje le az adott helyiséget ahová a szőnyeget szeretné elhelyezni, mivel az áruházunkban feltüntetett méretek tűpontosak így bizonyára ezzel nem lesz probléma. Könnyen tisztítható és egyszerűen kezelhető szőnyegekről van szó. Amennyiben megtaláltuk a számunkra szimpatikus vastagságú, szélességű és hosszúságú szőnyeget, nézze meg azt is, hogy milyen csodálatos mintázatú I. osztályú futószőnyegek vannak a szepszonyeg webáruházban Egyik népszerű, szemet gyönyörködtető típus a sok közül, a négy évszak terra futószőnyeg 80cm szélességgel, melynek hosszúságát ön fogja megadni nekünk. Vidám hangulatú, burkolt hatású, kellemes és finom tapintású futószőnyeg mely garantáltan feldobja a teret. A futószőnyeg anyagát tekintve 100% polipropilen gél hátlappal ellátva, mely rendkívül ellenállóvá és kényelmessé teszi a futószőnyeget. A polipropilén szál hőszigetelése még a gyapjúénál is jobb, ezért kellemes melegséggel bizsergeti talpunkat. Ki ne szeretne egy könnyen kezelhető, tisztítható, strapabíró, kényelmes és szemet gyönyörködtető futószőnyeget, amivel nemcsak otthonodat  dobhatod fel, de a vendégeket is elvarázsolja a különleges design. Reméljük kellő inspirációval és tanáccsal tudtunk számodra szolgálni ahhoz, hogy oprtimális futószőnyeget tudj kiválasztani. Az I. osztályú minőség garantált, a méretet és a mintát pedig már az ön igényeire bízzuk. Amennyiben a fent említett típusok nem nyerték el a tetszését, nyugodtan nézzen szét a webáruházunk futószőnyeg kategóriájában.