Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Az interaktív Belga, gyerekszőnyeg!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 13:21

Az interaktív Belga, gyerekszőnyeg!

Forradalmi áttörés! Most megszerezheted a tökéletes szőnyeget gyermeked számára, mellyel nem csak egy kényelmes, szép és barátságos szobát teremtesz neki, hanem mindezekkel egy időben, tanulhat is gyermeked! Ilyet még nem láttál!

Minden, ami ahhoz kell, hogy gyermeked fizikailag és szellemileg is fejlődjön, és jól érezze magát szobájában, az ebben a szőnyegben mind – mind meg van!

Kedves micimackó mintája, minden gyermek által ismert és közkedvelt, így biztos lehetsz abban, hogy elnyeri majd gyermeked tetszését, így csak később eszmél majd fel a szőnyeg legjobb tulajdonságára, a kontúrban az ABC - re. Akár kisfiad, akár kislányod van, nyert ügyed lesz ezzel a szőnyeggel, hiszen micimackót mind neki ismeri és szereti. Ez egy ovál alakú szőnyeg, mely rendkívül jó adottságokkal van megáldva.

Az egyik legfontosabbat már feljebb taglaltuk. A szélén az ABC nagyon nagy segítség lesz abban, hogy a gyermeked játszva tudja megtanulni a betűket. Ettől lesz igazán vidám, maradandó és hasznos élmény a tanulás gyermeked számára. Képzeld csak el, hogy az egyik reggel gyermeked úgy megy ki meginni a kakaóját, hogy közben sorolja az ABC betűit! Nincsen ettől jobb taneszköz.

Egy másik nagyon jó tulajdonsága ennek a nyírt gyerekszőnyegnek nem más, mint az anyagösszetétele. A HIPPOALLERGÉN akrilszálakat, valódi pamut anyaggal ötvözték, mellyel megalkottak egy extra felsőkategóriás gyerekszőnyeget. Nem csak gyermeked szellemi fejlődésében segít ez a tökéletes szőnyeg, hanem óvja gyermeked egészségét is. Így nem kell azon aggódnod, hogy mikor cserélheted le az újonnan vásárolt szőnyeget, gyermeked allergiás tünetei miatt.

Ebben az extra első osztályú, csodálatos, interaktív, Belga szőnyegben mindent ötvöztek, ami ahhoz kell, hogy magasabb szintre emeld gyermeked szobájának külsejét, és minőségét!