Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Járj a harmónia útján, ezzel a zöld shaggy szőnyeggel!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.05.04 16:07

Minden álmod egy vastag, hosszúszálú shaggy szőnyeg, mely minden vágyadat teljesíti, amit otthonoddal kapcsolatban álmodtál?

Mi segíthetünk neked! Ez a zöld shaggy szőnyeg minden szempontnak tökéletesen megfelelve teszi olyanná lakásodat, melyre mindig is vágytál.

 

 

Kellemesen hosszú szálai, minden érzékedet kényeztetik, ha rálépsz és mindenki nagy kedvencévé válik, hiszen csodaszép, kényelmes és elképesztően jó minőségű!

Egy jó szőnyeg két dologról ismerhető fel. Az anyagáról és a színéről, vagy mintájáról. Ha erre a két dologra odafigyelünk, és alaposan tájékozódunk arról, hogy mit is szeretnék elérni a szőnyegválasztásunkkal, akkor biztos, hogy tökéletesen és maradéktalanul meg leszünk elégedve. Ebben a ki tájékoztató cikkünkben minden kiderül erről a zöld shaggy szőnyegről és még segítséget is kaphatsz azzal kapcsolatban, hogy ez a shaggy szőnyeg, milyen környezetben működik a legjobban.

Nézzük az egyik fontos szempontot! Kezdjük a színnel! A zöld szín pontosan a színskála közepén található. Nem véletlen tehát, hogy a harmónia és az egyensúly megteremtője ez a szín. A természet színe, melyben az ember igazán jól érezheti magát. A vérnyomásra és az idegekre nyugtató hatással van. Képzeld csak, hogy lakásod a nyugalom szigetévé válhat egy ilyen zöld shaggy szőnyeg által, így ha hazaérsz már csak, a pihenéssel és saját magaddal lehetsz elfoglalva. Nagy családosok esetén is kiváló választás. Pont, mint álmaidban. A gyerekek hazaérnek és kellemes fáradtsággal helyezik magukat kényelembe, egy szép és jó hangulatú környezetben. A zöld pihentető hatással van szemünkre, így akár hálószobába is kiváló választás.

Igazán jól egy világos környezetben mutat jól ez a vastag, zöld shaggy szőnyeg. Akkor tud igazán kibontakozni, ha fényt kap pont, mint a természetben. Érdemes természetes hatású bútorok közé lehelyezni, és olyan pozitív, természetes és kellemes hangulattal töltődik meg a szoba, melyet eddig csak lakberendezési katalógusokban láttál. Minden jóval megtelik lakásod, ha egy ilyen zöld shaggy szőnyeggel borítod be padlódat, és nem kell utána mást tenned, mint élvezned az igazán jó atmoszférájú lakásodat!

A szőnyeg anyaga magáért beszél. Minden igazán jó minőségű, I. osztályú szőnyeg 100% polipropilén anyagból készül, hiszen az a garancia arra, hogy a szőnyeg kényelmes és strapabíró. Az anyag pihe – puha tapintása, minden érzékedet finoman kényezteti, kellemes lépés, vagy akár pihenés esik rajta. Azonban pontosan annyira erős és strapabíró ez az anyag, mint amennyire gyengéd. Így biztos lehetsz abban, hogy ez a vastag, zöld shaggy szőnyeg, sokáig emeli majd otthonod fényét!