Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

A jövő gyepe, mindenki számára elérhető

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 13:35

A jövő gyepe, mindenki számára elérhető - zöld műfű

Itt a vége az ünnepeknek, jön a gyep ápolás, locsolás, magültetés, gyomlálás és még sorolhatnánk, hogy hány olyan tevékenység létezik, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy szép, egyenletes puha, és tökéletes gyeped legyen otthon. Akinek van befüvesített udvara az pontosan tudja, mennyi feladattal, idővel és energiával lett olyan szép amilyen most, ha egyáltalán sikerült.

Mi tudjuk a megoldást, ha szeretnéd megkímélni magad a fárasztó kerti munkától, de szeretnéd meghívni barátaidat, rokonaidat egy - két kerti party - ra ha úgy tartja kedved. A MŰFŰ. Egyre jobban elterjedt ez a csodálatod találmány, melynek köszönhetően, megmarad az energiád, az időd és több pénz a zsebedben, mivel idővel természetesen ez is vissza hozza az árát, és rájössz, hogy egy tökéletes befektetés volt. Nagyon sok fajta műfű létezik a tökéletestől egészen a szőnyegig. Van hosszú, rövid, világos, sötét, puha kemény. Szinte bármilyen gyepet választhatsz, minden a Te igényeidtől függ! Mi most azt a fajta  műfüvet fogjuk neked részletesen bemutatni, mely a lista közepén van, nem is a legmagasabb minőség, és nem a szétfoszló gyenge minőség. Ez a műfű tökéletes választás, kül térre és bel térre egyaránt. Tökéletesen ellenáll minden időjárási viszontagságnak, neked csak le kell söpörni és szebb lesz mint új korában. Tökéletes választás teraszokra, lépcsőkre, kerthelyiségekbe, üzletekbe. Éttermed, vagy akár fagyizód is sokkal komfortosabbé válik egy ilyen kiváló találmánnyal.

 

Rengeteg kérdés merül fel, amikor valaki műfű után érdeklődik, hiszen nagyon sokan még most sem tudják, hogyan kell használni egy ilyen anyagot, és mi lesz vele ha elázik, ráesik a hó, vagy sáros lesz. Mi minden kérdésedre megadjuk a választ!

Ha minden képet alaposan szemügyre veszel, látatod, hogy a műfű alsó oldalán kis pöttyök vannak. Ezek a pöttyök vezetik ki a nedvességet, és ezek a pöttyök felelnek azért, hogy a műfű amit vásároltál ne legyen nedves amikor rálépsz! Nagyon erős gumis anyagból készültek ezek a kis pöttyök, melyek nem kopnak le a műfű aljáról!

Négy méter széles darabokat tudunk készíteni neked ezekből a műfüvekből. I. osztályú minősége Téged is egyből a rabjává tesz majd, és soha többé nem fogsz, fűnyírót venni a kezedbe, hiszen ezek után nem is kell majd! Rendeld meg most és élvezd az örök tavaszt!