Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Kíváncsi milyen a klasszikus arany szőnyeg?

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 14:10

Kíváncsi milyen a klasszikus arany szőnyeg?

Ha szőnyegvásárlás előtt van, akkor ajánlom figyelmébe ezt a klasszikus arany szőnyeget. Ez egy Belgiumból származó I. osztályú minőségű klasszikus mintájú szőnyeg. Ami még vonzóbbá teheti számunkra ezt az amúgy is különleges színű szőnyeget, az az anyaga.

A továbbiakban elárulom, hogy miért is különleges ennek a klasszikus arany szőnyegnek az anyaga. Biztosan hallott már a viszkózról, bár nagyobb részben inkább eddig csak ruhadarabok készültek ebből az anyagból. Nos, ez a klasszikus arany kárpit magáénak tudhatja ezt a kellemes anyaghasználatot. 

De akkor most nézzük is meg nagyvonalakban, hogy mi is az a viszkóz, ami még jobbá teszi ezt az arany szőnyeget. Bár mesterségesen előállított anyag, de természetes pamutot tartalmaz. Ezáltal sokkal jobb lesz az anyag, ebben az esetben a szőnyeg nedvszívó képessége. A természetes alapanyagnak köszönhetően kevésbé hajlamos elektrosztatikus feltöltődésre.

Az arany szőnyeg színhasználata a klasszikus színeket vonultatja fel. Ezáltal szinte bármilyen berendezésű szobában megállja a helyét. Ezzel a klasszikus arany kárpittal feldobhatjuk a nappalink színvilágát, hiszen kellemes az alapszíne. Kitűnik, de mégsem hivalkodik megjelenésével.  Így akár ezt a klasszikus arany szőnyeget egy kifinomult hölgyhöz is lehetne hasonlítani. Kitűnik a tömegből, de nem a hivalkodó külsejével. A szőnyeg mintázata egy minimális bohóságot csempészhet bele a mindennapokba, de még mindig tartja a klasszikus vonalat. Tisztán tartása is egyszerű.

Dobja fel a nappaliját ezzel a különböző méretekben kapható arany szőnyeggel, nem fog benne csalódni!