Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Az időtlen klasszikus szőnyeg csodái!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2021.11.03 10:51

Az időtlen, gyönyörű klasszikus szőnyegek csodái.

 

A gazdag mintázatú, csodaszép színű prémium klasszikus szőnyeg régen egyet jelentett a gazdagsággal, a jómóddal, az előkelőséggel. Ma már azonban minden ház alapjául szolgál egy szép klasszikus szőnyeg. 

A klasszikus szőnyeg, ami sosem megy ki a divatból, sőt, egyre inkább ismét előtérbe kerül, a modern lakberendezés tekintetében is. Egy csodás klasszikus szőnyeg a legmodernebb, leginnovatívabb okos otthonok meseszép lakástextilje is lehet, ha jól választunk. A klasszikus szőnyegeket az egész világon használják, s mindenki szívét meghódította. Az 50-es, 60-as években, sőt, a mai napig minden lakásban megtalálható egy szép, impozáns klasszikus szőnyeg a nappali központi helyén. 

Bordó, bézs, piros, szürke, drapp, zöld, krém színek? A klasszikus szőnyegeken mindegyik jól mutat. Vásárlásnál a lényeg, hogy sötét helyiségekbe világos színű szőnyeget válasszunk. A világos szőnyegek tágítják a teret és kevésbé nyomasztóak. A hálószobába sose válasszunk sötét színű szőnyeget. Egy szép szürke klasszikus szőnyeg azonban még a fiatalabb korosztály számára is méltó burkolat lehet a modern padlón. 

A szürke szín a lakberendezés trend skálájának az élén van. Illik minden színhez, amelyet a lakás berendezéseinél megtalálunk: fehér, barna, zöld, kék, piros, stb. A szürke szőnyeg az egyik legjobb választás, hiszen nők, férfiak, gyermekek részére is használható.
Ha szeretnél egyszerre stílusos, modern és klasszikus irányzatban is gondolkodni, az eklektikus stílushoz tökéletes darabokat találhatsz klasszikus szőnyeg webáruházunkban. 

Az eklektikus stílusirányzatban a régi idők és a modern világ sajátosságai keverednek. Mindez olyan stílusosan és ízlésesen, hogy tökéletes enteriőrt alkotnak együtt. Egy impozáns klasszikus szőnyeg az ultramodern padlón, vagy a gazdag mintázatú szintén klasszikus szőnyeg a minimalista nappali bútor mellett szépen kiegészítik egymást.

A túlzsúfoltságot kerüljük. Egy díszes, gazdag mintázatú klasszikus szőnyeg a cicomás tapéta társaságában már zavaró lehet. Válasszunk a kettő között. Vagy a szőnyeg legyen extra díszes, vagy a tapéta. 

A klasszikus szőnyegek tökéletesek akkor, ha otthonos hangulatú, meleg, barátságos környezetet szeretnénk megalkotni a család számára. Sokkal egyedibb, különlegesebb, exkluzívabb miliő lesz a végeredmény az eklektikus stílussal.

Böngészd át a szepszonyeg.hu webáruház klasszikus szőnyeg kínálatát és találd meg otthonod, irodád legtökéletesebb, legszebb és legminőségibb klasszikus szőnyegét!