Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Többfunkciós szőnyeg – hová használhatjuk őket?

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2021.06.24 11:51
Többfunkciós szőnyeg – hová használhatjuk őket?

Minden szőnyegnek megvan a maga szerepe a lakásban, illetve bármilyen helyiségben. Vannak kimondottan specifikus szőnyegek, mint például a konyha szőnyeg, vagy a fürdőszoba szőnyeg, de vannak olyanok, melyeket bárhová letehetjük. Ők a többfunkciós szőnyegek.

 

Íme, itt van rögtön egy virágmintás, nagyméretű többfunkciós szőnyeg, amit használhatsz a nappaliban, a hálószobában és a gardrób szobában is tökéletes kényelmi elemként szolgálhat.
Színe káprázatos, a virágok igazi pompázatot visznek a lakás falai közé:

A többfunkciós szőnyeg sokkal több, mint gondolnánk. Méretüktől függ csupán, hogy hová terítjük le, sőt falra is alkalmazhatjuk, ami régen nagyon nagy divat volt.

Következő többfunkciós szőnyegünk ez a vékony, könnyed, mégis puha és selymes, nagyméretű szőnyeg, amely több színben is elérhető webáruházunkban. Ez a 200 x 290 cm-es szőnyeg letehető a konyhába, az előtérbe, a teraszra, az erkélyre, az étkezőbe is. Funkcióját tekintve látható, hogy széles körben alkalmazható lakásunk szegleteiben. De használható például a házi kedvencek játszó és fekvőhelyeként is, mert könnyen tisztítható szőnyeg:

Milyen lehet még egy többfunkciós szőnyeg?

Mindegy, hogy modern, vagy klasszikus, régi stílusú egy szőnyeg, az adottságai és a környezete harmóniába hozhatja egymást. Egy virágmintás klasszikus szőnyeg remek lehetőséget teremt arra, hogy a nappaliba elhelyezd és arra is, hogy az étkezőben, az asztal alatt kapjon helyet. Legyen az kék színű, vagy bordó, barna, a modern lakberendezési körülmények mellett is igazán impozáns lesz.

Egy normál méretű, pl. 160 x 230 cm szőnyeg, ha semleges színvilágú, a lakás szinte összes területén kényelmünket szolgálja. Gyerekszobában, társalkodóban, esetleg kint a fedett teraszon mindig jó, ha van egy szép, puha szőnyeg a talpaink alatt.