Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Mik a prémium konyha szőnyeg ismérvei?

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2021.04.27 11:29

A prémium konyha szőnyeg magasztos látványelem és kényelmes „talpalávaló” a konyhában. Egy minőségi, prémium konyhai szőnyeg minden szorgos háziasszony segítője és kedves kis kiegészítője a konyhájának.

A konyha szőnyeg minden alkalommal, amikor belépünk ebbe a helyiségébe a lakásunknak, kényelmet és jó kedélyt ad nekünk. Akár csak a kávéfőző gépet használjuk itt, vagy akár minden nap friss ételeket főzünk a családnak, a konyha szőnyeg akkor is barátunk.

A prémium konyha szőnyeg jókedvre derít a főzés közben és leveszi a fáradtságos takarítás kínjait, az általános szőnyegekkel ellentétben.

Mitől különbözik egy prémium konyhai szőnyeg a hagyományos rongyszőnyegektől?

  • Kezdjük ott, hogy a legnépszerűbb prémium konyhai szőnyegek anyaga poliamid, csúszásgátlós mikro-flex hátoldallal. A poliamid anyag sok pozitív tulajdonsággal van felvértezve, ha a konyhai használatot vesszük szemügyre. A poliamid anyag teflonnal bevont, apró és rövid szálacskákból készül. A teflonbevonat pedig köztudottan vízlepergető sajátossággal bír. Ez a konyhában, mondanom sem kell miért előnyös. Kiömlött víz, gyümölcslé, bor, leves, mártás, stb? Nem okoz gondot a poliamid anyagú prémium konyhai szőnyegnek. Egyszerűen egy papírszalvétával letörölhető róla, nem szívja magába a szennyeződést.
  • A következő grátisz a mikro-flex hátoldal. Miért fontos ez? Mert csúszásgátlós, tehát a konyhaszőnyeg nem csúszkál a sima felületű síkos csempén, hanem odatapad. Egy ilyen prémium konyhaszőnyeg a forró ételekkel szorgoskodó anyukák és apukák megmentője is lehet. A gyermekekről pedig ne is beszéljünk. A biztonság nagyon fontos a lakás minden pontján, főleg ha az állandóan rohangáló gyerekektől hangos.
  • A poliamid prémium konyha szőnyeg mosógépben mosható. Ez nem mondható el minden szőnyegről, úgyhogy ez is egy speciális jellemző. Általában a mosási hőmérséklet 30-40 Celsius fokon ideális, de mindig tartsuk be a gyártói utasításokat erre vonatkozóan. A mosás mellett ez a szőnyeg is, mint az összes többi, természetesen porszívózható. Morzsa nélkül nincs élet a konyhában, de egy jó konyhaszőnyeg ebben sem lát akadályt.

Szerezz be egy szép modern konyha szőnyeget a saját konyhád stílusához. Sok divatos, modern minta és színvilág érhető el webáruházunkban is. Aranyos fűszeres minta, vagy letisztult egyszínű, válaszd amelyik hozzád a legközelebb áll. Ajándékozz édesanyukádnak, szeretteidnek egy szép, biztonságos, mosható, csúszásgátlós modern konyhai szőnyeget.