Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Gumis Bel és Kültéri Lábtörlő

Erős és strapabíró gumis lábtörlő, kedves felirattal. Welcome, Home és különböző mintájú minőségi gumis lábtörlők otthoni és közületi használatra is - Szépszőnyeg.hu

Üdvözöld vendégeid szép, igényes lábtörlővel, ne kelljen a takarítással törődnöd. Őrizd meg otthonod tisztaságát úgy, hogy cipőid talpát lábtörlőben megtörlöd, mielőtt belépsz az ajtón. A gumis lábtörlő rendkívül erős, strapabíró, tisztítása pedig roppant könnyű. Modern és ötletes, vidám és egyszerű klasszikus lábtörlő webáruházunk kínálatában. Találd meg a tökéletest, lakásod ajtaja elé. A gumis lábtörlő az ajtókon kívül, még a bejárat előtt is alkalmazható, de a lakás előterében is elhelyezhetsz egyet, ha maximalista vagy. Lépcsők elé, teraszra is ajánljuk.

Tovább
Anyaga
Méret
Vastagság

A gumi lábtörlő az otthonok és a háziasszonyok barátja :)

Gondolom, Te sem szereted, ha otthonodban nyoma marad a nem túl kellemes időjárásnak, aminek maradványai  a cipő talpáról landolnak a padlón. Hogy ne kelljen annyit takarítanod ha valaki belép a lakásba, hívd segítségül gumis bel-és kültéri lábtörlőinket! Ezekkel a dízájnos lábtörlőkkel igazán sok kellemetlenségtől kímélheted meg magad.

Mint a jelzőjük is elárulja, ezek a fajta lábtörlők gumiból készültek. Erős, strapabíró gumiból, mely sokáig lesz szolgálatodra, hiszen nem viselik meg olyan hamar az időjárás viszontagságai.  Ékesíteni fogja bejárati ajtódat, mindegy melyik oldalára helyezed el.

A gumis lábtörlő segítségével még akár egy otthoni balesetet is megakadályozhatsz. Ha nem vizes, sáros, latyakos a cipőd talpa, akkor nem is fogsz megcsúszni a járólapon. Ráadásul nem is kell egyből a felmosóért menned, hiszen a gumis lábtörlő leszedte cipőd talpáról a szennyeződéseket. Ha szeretnéd kicsit „felfrissíteni” a gumis lábtörlődet, várd meg míg megszárad rajta a sár, és csak egyszerűen porszívózd át. Ha van rá lehetőséged, akár az udvaron egy slaggal is átmoshatod.

Gumis lábtörlőink között mindenki megtalálhatja a hozzá és persze otthonához legjobban illőt. A kő mintázatú lábtörlőink igen közkedveltek minden korosztály körében, de szinte mindegyiken található egy kedves vagy hívogató felirat. Így már a bejárati ajtó előtt, vagy azon belépve tudja a betérő, hogy ez egy barátságos otthon.

 

Tovább