Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Gumis Bel és Kültéri Lábtörlő

Erős és strapabíró gumis lábtörlő, kedves felirattal. Welcome, Home és különböző mintájú minőségi gumis lábtörlők otthoni és közületi használatra is. Üdvözöld vendégeid szép, igényes lábtörlővel, ne kelljen a takarítással törődnöd.

Tovább
Méret

A gumiból készült lábtörlő az otthonok és a háziasszonyok barátja :)

 

Gondolom, Te sem szereted, ha otthonodban nyoma marad a nem túl kellemes időjárásnak, aminek maradványai  a cipő talpáról landolnak a padlón. Hogy ne kelljen annyit takarítanod ha valaki belép a lakásba, hívd segítségül gumis bel-és kültéri lábtörlőinket! Ezekkel a dízájnos lábtörlőkkel igazán sok kellemetlenségtől kímélheted meg magad.

Mint a jelzőjük is elárulja, ezek a fajta lábtörlők gumiból készültek. Erős, strapabíró gumiból, mely sokáig lesz szolgálatodra, hiszen nem viselik meg olyan hamar az időjárás viszontagságai.  Ékesíteni fogja bejárati ajtódat, mindegy melyik oldalára helyezed el.

A gumis lábtörlő segítségével még akár egy otthoni balesetet is megakadályozhatsz. Ha nem vizes, sáros, latyakos a cipőd talpa, akkor nem is fogsz megcsúszni a járólapon. Ráadásul nem is kell egyből a felmosóért menned, hiszen a gumis lábtörlő leszedte cipőd talpáról a szennyeződéseket. Ha szeretnéd kicsit „felfrissíteni” a gumis lábtörlődet, várd meg míg megszárad rajta a sár, és csak egyszerűen porszívózd át. Ha van rá lehetőséged, akár az udvaron egy slaggal is átmoshatod.

Gumis lábtörlőink között mindenki megtalálhatja a hozzá és persze otthonához legjobban illőt. A kő mintázatú lábtörlőink igen közkedveltek minden korosztály körében, de szinte mindegyiken található egy kedves vagy hívogató felirat. Így már a bejárati ajtó előtt, vagy azon belépve tudja a betérő, hogy ez egy barátságos otthon.

 

Tovább