Kókusz Lábtörlő

A kókusz lábtörlők a természetesség jegyében születtek. Bájos és kedves küllemük mellett minőségük is kiváló. Szögletes és félkör alakú, kedves mintás és feliratos kókusz lábtörlők között válogatva találhatod meg a tökéletest.

Nézet:
Sorrend:

Vidám, modern és dizájnos kókusz lábtörlő, ami nagy segítségedre lehet otthonod padlójának tisztántartásában.

 

Kókusz lábtörlőink között biztosan találsz kedvedre valót, hiszen többféle stílus közül választhatod ki melyik díszítse bejárati ajtódat. Lehet kedvenced egy natúr színű, vagy éppen egy színesebb, vidámabb kókusz lábtörlő is.

A kókusz lábtörlő is igazán időtálló, mely a kókusz külső héjából készült. Mivel a lábtörlő minőségi alapanyagokból készült, így sokáig élvezheted majd ajtód előtt hasznosságát. Egy ilyen lábtörlő használatával megkímélheted magad a latyakos, sáros idő miatt szükségessé vált felmosástól, hiszen ez jól letisztítja a cipő talpát. Úgy is mondhatnánk, hogy a kókusz lábtörlő passzívan vesz részt otthonod tisztaságának megőrzésében.

Kókusz lábtörlőink között találsz olyat is ahol a kókusz gumival, illetve drótráccsal van kombinálva a még nagyobb hatékonyság érdekében. De a nem kombinált kókusz lábtörlőt is bátran választhatod, hiszen az is nagyon jól letakarítja a cipő talpáról a nem kívánt szennyeződést. A lábtörlő nem fog csúszkálni használat közben, így biztonságosan használható.

Dobd fel bejárati ajtódat kókusz lábtörlővel, s élvezd, hogy esős, havas, sáros időben sem kell egész nap felmosóval a kezedben „rohangálnod” amikor valaki hazaér, vagy vendégek mennek!