Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Kókusz Lábtörlő

Ingyenes szállítás!

A kókusz lábtörlők a természetesség jegyében születtek. Bájos és kedves küllemük mellett minőségük is kiváló. Szögletes és félkör alakú, kedves mintás és feliratos kókusz lábtörlők között válogatva találhatod meg a tökéletest

Kókusz lábtörlő minőségi, erős, strapabíró kókuszrost anyagból, illetve kókusz-drótrácsos anyagból is elérhető szőnyeg webáruházunk kínálatában. Lábtörlő vásárlás kényelmesen, raktárkészletről, mindig jó áron. Ajánljuk közületi használatra is és otthoni, családi házak, lakások ajtaja elé is. Társasházak lépcsőházába is feltétlenül szükséges egy szép, praktikus szennyfogó lábtörlő, hogy mindig igényes, tiszta körülmények fogadjáki az ott lakókat.

A lábtörlő is szőnyeg, a kókusz lábtörlő tisztítása azonban nem okozhat gondot senkinek sem. Porszívóval, vagy leporolással is hamar megszabadulhatunk a rajta felhalmozódott szennyeződésektől. A legegyszerűbb, ha a sár megszáradása után végezzük el a tisztítást, ha esős időben töröljük meg benne a cipőink talpát.

Olcsó lábtörlő rendelés ingyenes szállítással!

Tovább
Anyaga
Méret
Minőség

Vidám, modern és dizájnos kókusz lábtörlő, ami nagy segítségedre lehet otthonod padlójának tisztántartásában.

Kókusz lábtörlőink között biztosan találsz kedvedre valót, hiszen többféle stílus közül választhatod ki melyik díszítse bejárati ajtódat. Lehet kedvenced egy natúr színű, vagy éppen egy színesebb, vidámabb kókusz lábtörlő is.

A kókusz lábtörlő is igazán időtálló, mely a kókusz külső héjából készült. Mivel a lábtörlő minőségi alapanyagokból készült, így sokáig élvezheted majd ajtód előtt hasznosságát. Egy ilyen lábtörlő használatával megkímélheted magad a latyakos, sáros idő miatt szükségessé vált felmosástól, hiszen ez jól letisztítja a cipő talpát. Úgy is mondhatnánk, hogy a kókusz lábtörlő passzívan vesz részt otthonod tisztaságának megőrzésében.

Kókusz lábtörlőink között találsz olyat is ahol a kókusz gumival, illetve drótráccsal van kombinálva a még nagyobb hatékonyság érdekében. De a nem kombinált kókusz lábtörlőt is bátran választhatod, hiszen az is nagyon jól letakarítja a cipő talpáról a nem kívánt szennyeződést. A lábtörlő nem fog csúszkálni használat közben, így biztonságosan használható.

Dobd fel bejárati ajtódat kókusz lábtörlővel, s élvezd, hogy esős, havas, sáros időben sem kell egész nap felmosóval a kezedben „rohangálnod” amikor valaki hazaér, vagy vendégek mennek!

 

Tovább