Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Szennyfogó Szőnyeg, Lábtörlő

Ingyenes szállítás!

Erős, strapabíró szennyfogó szőnyeg, lábtörlő, intézményeknek, közületeknek. Extra időjárásálló, rendkívüli kopásállóságú és nagyon hatékony szennyfogó lábtörlők, 120 cm szélességben is. Beltérre és kültérre is tökéletesek

Astrosurf lábtörlő és acélsodronyos lábtörlő webáruház, kényelmes, biztonságos és gyors vásárláa. Saját raktárkészlet, gyors kiszállítás. A nagyforgalmú helyiségek erős, strapabíró lábtörlőt igényelnek. Az itt található lábtörlők mind nagyméretűek és nagyon erősek. Áruházak, szállodák, irodák, intézmények lábtörlőit kínáljuk. Válassz a fekete, zöld, piros, szürke, barna lábtörlők közül.

Kérdés esetén keress minket az info@szepszonyeg.hu e-mail címen.

Tovább
Anyaga
Méret

A szennyfogó szőnyeg kitűnő választás középületek, plázák, bevásárlóközpontok, kórházak bejárataihoz 

Annyiban különböznek az otthoni használatban megszokott lábtörlőktől, hogy ezek kimondottan a nagyobb forgalmú helyek számára lettek kifejlesztve. Ezek a fajta szennyfogó lábtörlők strapabíróak, nem használódnak el hamar még akkor sem, ha naponta több 100-szor vannak használva.

A szennyfogó lábtörlők nem csak hatékonyak, de még stílusosak is. Különböző színekben, méretekben és típusokban kaphatóak. Bármelyiket is választod, nem kell attól tartanod, hogy csúszásveszélyes lenne, hiszen szükség esetén rögzíteni is lehet a szennyfogókat. De némelyik súlya miatt nem fog elmozdulni. A szennyfogó szőnyegekkel/lábtörlőkkel csökkenthető a latyakos cipőtalp miatti elcsúszás.

A cipők talpán felgyűlt szennyeződéssel mindegyik szennyfogó lábtörlő könnyedén elbánik, így az épületbe való bejutás gördülékeny lesz. Ezeken a szennyfogó lábtörlőkön csak át kell haladni, s közben az erre kialakított műanyag szálak lepucolják és a szennyfogók magukban tartják a  cipők talpáról lekerült latyakot.

A szennyfogó szőnyegek 2 féle szélességben kaphatóak, igény szerinti hosszúságúra vágva.

 

Tovább