Szennyfogó Szőnyeg, Lábtörlő

Erős, strapabíró szennyfogó szőnyeg, lábtörlő, intézményeknek, közületeknek. Extra időjárásálló, rendkívüli kopásállóságú és nagyon hatékony szennyfogó lábtörlők, 120 cm szélességben is. Beltérre és kültérre is tökéletesek.

Nézet:
Sorrend:

A szennyfogó szőnyeg kitűnő választás középületek, plázák, bevásárlóközpontok, kórházak bejárataihoz 

 

Annyiban különböznek az otthoni használatban megszokott lábtörlőktől, hogy ezek kimondottan a nagyobb forgalmú helyek számára lettek kifejlesztve. Ezek a fajta szennyfogó lábtörlők strapabíróak, nem használódnak el hamar még akkor sem, ha naponta több 100-szor vannak használva.

A szennyfogók nem csak hatékonyak, de még stílusosak is. Különböző színekben, méretekben és típusokban kaphatóak. Bármelyiket is választod, nem kell attól tartanod, hogy csúszásveszélyes lenne, hiszen szükség esetén rögzíteni is lehet a szennyfogókat. De némelyik súlya miatt nem fog elmozdulni. A szennyfogó szőnyegekkel/lábtörlőkkel csökkenthető a latyakos cipőtalp miatti elcsúszás.

A cipők talpán felgyűlt szennyeződéssel mindegyik szennyfogó könnyedén elbánik, így az épületbe való bejutás gördülékeny lesz. Ezeken a szennyfogó lábtörlőkön csak át kell haladni, s közben az erre kialakított műanyag szálak lepucolják és a szennyfogók magukban tartják a  cipők talpáról lekerült latyakot.

A szennyfogó szőnyegek 2 féle szélességben kaphatóak, igény szerinti hosszúságúra vágva.