Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Szövet Beltéri Lábtörlő

Szövet beltéri lábtörlők, csúszásgátlós gumi szegéllyel. Nem csak szépek, praktikusak, de még biztonságosak is lábtörlőink. A szövet beltéri lábtörlő minden igényt kielégít, ha szereted tisztán tartani otthonod.

Tovább

Eleged van már belőle, hogy esős, latyakos időben többet szaladgálsz a felmosóval? Még meg sem száradt a padló, de már megint kezdheted elölről, mert valaki éppen hazaért?

 

Akkor kíméld meg magad a plusz takarítástól, és válassz egy hatékony lábtörlőt. Ez nemcsak, hogy segítségedre lesz, de még a bejárati ajtód környezetét is megszépíti. Egy ilyen gumival kombinált szövet lábtörlő igazán dizájnos, stílusos és rendkívül hatékony segítséget nyújt otthonod padlójának megóvásában.

A gumi + szövet lábtörlő használata biztonságos, hiszen a szövet alatt található gumi réteg elősegíti a biztonságos tapadást. Így használat közben nem fog csúszkálni. Ha szeretnéd megszabadítani a „felgyülemlett” koszttól, akkor a porszívót hívd segítségül! Ha a lábtörlőn megszáradt a sár, akkor egész egyszerűen csak porszívózd fel, és már élvezheted is tovább hasznos tevékenységét.

A szövet gumi lábtörlőink is minőségi anyagokból készültek, így a megfelelő karbantartás mellett sokáig lesznek segítségedre. Kültéren is remekül helyt áll, megbirkózik az időjárás viszontagságaival.

Varázsold bejáratodat hívogatóvá, és közben kíméld meg magad az állandó felmosástól! Ezzel időt is megtakaríthatsz, ráadásul költséghatékonyabb, mint az állandó takarítás!

 

Tovább