Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Vásárolj tőlünk laminált padlót otthonról, kényelmesen.

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.07.30 10:29
Vásárolj tőlünk laminált padlót otthonról, kényelmesen.

Webáruházunkban laminált padlót is vásárolhatsz, így elkerülheted az áruházi sorban állást és időt takaríthatsz meg az online rendeléssel.

Laminált padló kínálatunkból csak ki kell választanod, hogy melyiket szeretnéd, majd add meg hány négyzetméternyire van szükséged és már viszi is Neked futárunk.

 

A laminált padlók nagyon elterjedtek lettek. Ennek az az oka, hogy rájöttünk, mennyire strapabíróak és hosszú élettartamúak, valamint gyönyörű szépek is. A faerezetű laminált padló természetességet ad otthonodnak, mert élethű fa mintázatuk olyan, mintha valódi faborítású padlód lenne. A laminált padló önmagában is szép, de jól mutatnak rajta a szőnyegek is. Mindegy hogy kis szőnyeg, nagyméretű szőnyeg, egyszínű, vagy mintás, biztos lehetsz benne, hogy fantasztikus választás lesz bármelyik.

Többféle színű laminált padlót is vásárolhatsz, mindegyik csodálatosan természetes. Tölgy, juhar, szürke, vagy elegáns, meleg barna árnyalatú.

Laminált padlót majdnem minden helyiségben alkalmazhatunk: előszoba, nappali, hálószoba, gyerekszoba, sőt, a konyhában is. Emellett irodákban, üzletekben is nagyon kedvelt a laminált padló burkolat. Könnyen tisztítható, nagy igénybevételnek is kitehető és barátságos, természetes, otthonos érzést nyújt. Forgalmas helyre érdemes vastagabb, akár 10 mm-es laminált padlót választani, aminek az anyagsűrűsége is jó.

Sokan vállalkoznak arra, hogy saját kezűleg rakják le otthon a laminált padlót. Nincs is ezzel semmi baj, ha minden kellék megvan hozzá és tudjuk is, hogy mi a folyamata. Fontos azonban tudni, hogy csak akkor lesz hosszú élettartamú, ha az tényleg precízen és szakszerűen van leburkolva. A laminált padló egy többrétegű, többféle anyagból gyártott padlóburkoló lap. Legfelső rétege műgyanta, ami nagyon jó karc- és kopásállóságú. Laminált padlót ragasztani nem szabad, mert azok klik rendszerrel kapcsolódnak egymáshoz. Ragasztás esetén pedig a hőmérséklet és páratartalom változásai miatt szétválnának és a garancia ekkor érvényét is vesztette.

Első fontos dolog, hogy megnézzük, milyen felületre fogjuk tenni. Nem rakható például padlószőnyegre és már lerakott laminált padlóra sem. Ha az aljzatban mélyedések, egyenetlenségek vannak, akkor glettelés, aljzatkiegyenlítés lesz szükséges. Padlófűtéshez is választhatunk laminált padlót, de ekkor szükségünk lesz megfelelő alátét rétegezésre is.

Láthatjuk, hogy laminált padlózás előtt kicsit fel kell készülnünk arra, ha tökéletes végeredményt szeretnénk elérni. Ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, inkább kérjünk szakszerű segítséget, aki elvégzi helyettünk a munkát.

Egy biztos! Ha mindent a megfelelő módon teszünk, akkor hosszú éveken keresztül nem lesz gond a laminált padlóval, hanem élvezhetjük annak gyönyörű látványát.