Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Miért egyszerű megoldás a műfű rendezvényekre?

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.05.04 15:26

Mi az a műfű, az eredeti természetes már nem is jó?

Milyen előnyei vannak egy műfűnek? Miért egyre elterjedtebb és közkedveltebb?

A műfű a sport központokból terjedt el 1975-ben épült meg az első pálya. Manapság már egyre több háztartásban is megjelent a műfű. Az otthonokban is nagy változást tud okozni az erkély és teraszok műfüvesítése. Természetesen a műfű küllemét eltekintve semmiben nem hasonlít egy természetes nővényhez. És pont ezért a természetes fű folyamatosan növő és változó tulajdonsága nincs meg. Ami azért nagyon előnyös, mert nem kell úgy gondozni a műfüvet mint a természetest. Nem kellnyírni, gazolni, locsolni, hengerelni folyamatosan. Elég, ha időközönként lesöpörjük a műfüvünket vagy leporszívózzuk.

Ezért nagyon praktikus megoldás a műfű használata különböző helyeken pl.: rendezvényeken. A műfüvek tulajdonsága, hogy szálaik bírják az időjárás viszontagságait. A jobb fajtájú műfüvek el vannak látva UV szűréssel és vízelvezető csatornákkal, lyukakkal. A műfű fajták több funkciót töltenek be. Vannak azok, amelyeket beltérire gyártanak és vannak a kültéri műfű. Különbségek lehetnek, a műfű száll hosszúságában, sűrűségében és az anyag vastagságában. A típusok közti különbség egyenes arányban van: az árak növekedésével.  Az elterjedtebb műfű helyek és többet alkalmazott területek: sport központok szórakoztató-vendéglátó ipar.

A sport központokban sportolásra alkalmas, és sportrendezvényekre használatos műfűt használnak.  Azért használnak egy re több helyen műfűt: mert sokkal, kevesebb költséggel jár. Ami még a műfű mellett szól, hogy nincsenek gombák, bogarak, kártevők.  A szórakoztató és vendéglátó-helyeken, rendezvényeken, kiállításokon, egyedi igényeknek megfelelő típusúkat választanak. Nagyon dizájnos és trendi manapság, hogy a természet elemeit összekapcsolják a szórakozással. Nagyon kézenfekvő és egyszerűen nagyszerű megoldás tehát a műfű rendezvényekre. Nagyon kellemes látvány, ahogy egy természetes közeg veszi körül a vendéglátó teraszok forgatagát. Az is kitűnő szempont, hogy nem vagyunk kitéve az időjárás viszontagságainak egy műfűs teremben.

Lenyűgöző érzés, hogy a természetet milyen élethűen tudják becsempészni a szórakozásban. Nagyon jól illik a műfű esküvős partikra, bankettekre, céges rendezvényekre, szurkolói arénának.  A műfű minden rajta kikapcsolódó ember számára nagyon kényelmes és kellemes színhely. Sokkal vonzóbb egy műfűs virágokkal tarkított rendezvényterem, mint egy hagyományos parkettás.  A vendégek kényelme és jó szórakozása a legfontosabb, hiszen ebből él a szórakoztató ipar. A műfűt praktikusan és egyszerűen karba lehet tartani, kevés ráfordított idővel. És ha még nem volt elég indok egy műfűs padlócserére látogass el a boltba és vedd szemügyre a műfűket.