Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Gyepesítsd be udvarodat, vagy éppen éttermed teraszát!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 13:18

Gyepesítsd be udvarodat, vagy éppen éttermed teraszát!

Mindenki tudja, hogy az egyik legnehezebb feladat a kertben a gyepesítés. Jó minőségű talaj kell hozzá, a földnek megfelelő minőségű fűmag, és még sok egyéb más.

Nálunk már azonban, olyan élethű, gyönyörű szép, hosszúszálú műfüveket lehet vásásrolni, melyről senki nem tudja megmondani, hogy valódi – e vagy sem. Ez az igazán magas minőségű zöld műfű, mondhatjuk úgy, hogy a műfüvek favoritja.Kiváló választás számos megoldáshoz, melynél arra van szükség, hogy szép, természetes hatású környezetet teremts, hiszen a műfű mindennel rendelkezik, ami álmod megvalósításához kell, akár otthonod kertjében, teraszodon, vagy éppen vendéglátó ipari egységed udvarán. Szálai természetes hatású, a zöld különböző árnyalatait megjelenítő színekben pompázik ez a műfű, amely azért fontos hiszen nincsen teljesen egyszínű természetes gyep, így garantált a természetes hatás.

Elhelyezése, rendkívül egyszerű, szinte gyerekjáték, így bárki számára elérhetővé válhat ez a műfű anélkül, hogy szakembereket kelljen hívnia. A karbantartása nagyon praktikus, igazából nem kíván különleges kezelési módot a tisztítása. Érdemes bizonyos időközönként lesöpörni, így a nem kívánt, falevelek, vagy egyéb hulladékok könnyen eltűnnek róla.

Igazán különleges darab ez, melyben a szépség a kényelem és a minőség párosult. Olyan tapintása van a felületének, mely simogatja talpadat, vékony, de sűrűn elhelyezett szálainak köszönhetően. Nem csak szép, és természetes hatású érintésre is, hanem nagyon magas színvonalú anyagból készült. Mi se bizonyítja ezt jobban, hogy a művű egész felülete UV – álló anyagból készölt.

Amiért ez nagyon fontos az nem más, mint hogy ne fakuljon ki a szálak színe, hosszú évek igénybe vétele alatt sem, és megmaradjon a természetessége!