Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Műfű, az új kedvencünk!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.07.01 09:42

A műfű, régen korántsem volt olyan jó minőségű, mint a ma kapható prémium műfüvek. Érdes, szúrós, kellemetlen műanyag szagú volt sok esetben. Szerencsére a folyamatos innovációs eljárásoknak köszönhetően a modern, minőségi műfüvek esetében ez már a múlté! Ma már olyan technológiával gyártják, amellyel az eredmény egy környezetbarát és újrahasznosítható , minőségi műfű.

A műfűnek meglepő módon sok hasznos tulajdonsága van. Sok területre telepíthető: az óvodai műfű egyre jobban fürdik a népszerűségben. A nagyvárosokban társasházak udvarán is nagyon sok helyen van már műfű telepítve. Kávézók, éttermek terasza, lakások terasza, játszóterek, focipályák, sportpályák, közterületek, parkok egyre inkább ráéreznek, hogy a műfű egy nagyon praktikus és nagyon jó dolog.

Na de miért? A műfű örök zöld. Minden évszakban ugyanolyan pompájában tündököl. A műfű locsolás- és nyírásmentes gondozású. Időt takarítunk meg vele, nem kell fél és egész napokat a kertben tölteni, mire lenyírjuk, kigyomláljuk közüle a gazt. Ezt az energiát és időt e helyett a családra, barátokra fordíthatjuk. A műfüvet nem túrja fel a vakond (helyezzünk a telepítés során alá vakond hálót). A műfű a gyermekeknek extra biztonságos teret nyújt, ahol gond nélkül játszhatnak, fűfoltos ruhák és horzsolások nélkül. A műfű UV álló, nem fogja a nap kiszívni nyáron, a kánikulában. Szeretik az állatok, a kutyák és cicák is. A műfűvel borított területeken az allergiások nem szenvednek, hisz semmiféle pollennel nem kerülnek konfliktusba J

Igény szerint többféle műfű létezik. Különböző szálhosszúságú, különböző színű, más-más sűrűségű műfüvek közül választhatunk a telepítés előtt. Mert azért alaposan át kell gondolni, milyen céllal kötelezzük el magunkat a műfű oldalán. Az én személyes kedvencem ez a tökéletesen élethű Izidor műfű, aminek a szálai hosszúak és sűrűek, a színe pedig hihetetlenül szép zöld.

A műfű lerakását, telepítését érdemes profi szakemberekre bízni és az eredmény biztos, hogy tökéletes, pompás, hibátlan gyep lesz. A szépszőnyeg.hu weboldalunkon minden információt megtalálsz, ha szeretnél helyszíni felmérést kérni és árajánlatot. Az ország egész területén vállalunk műfű telepítést, a legkisebb teraszoktól egészen a legnagyobb sportpályákig. Legnagyobb elismerés pedig a munka végén, megrendelőink örömteli mosolya és boldogsága. Mi azért dolgozunk, hogy elégedett műfű tulajdonosokat lássunk.