Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Must have! Műfű ötletek Neked!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2021.02.25 15:27

A szőnyegek mellett weboldalunkon műfű rendelésre is van lehetőség. De nem áll messze tőle a szőnyeg fogalma sem, hiszen majdhogynem ugyan az a funkciója, csak kint a szabadban.

Habár, ma már a műfű elterjedése óta bent a lakásban is használjuk, még a falat is dekoráljuk vele adott esetben. A műfűre ma már nem úgy gondolunk, hogy ördögtől való, mert műanyagból van, hanem tudati szinten eljutottunk odáig, hogy előnyös, pozitív, környezetkímélő tulajdonságait tartjuk inkább szem előtt. Földünk energiaforrásai nem kimeríthetetlenek, ezért fontos minden olyan dolgot megragadni, amellyel leveszünk egy kis terhet a „válláról”. Nemsokára kifejtem ezt bővebben is, de először lássuk, milyen műfüveket kínálunk Neked és hova is használhatod azokat?

  • Kültéri kerti műfű: ez az a típus, amit leggyakrabban a városi, de kertes házak udvarára rendelnek tőlünk. Ámbár egyre több a nem városi megrendelőnk is, akik falusi környezetben élnek, de nem szeretnének hetente a fűnyírással időt tölteni. Ehelyett műfüvet telepíttetnek a kertbe, hogy élvezhessék a vele járó szabadságot. A műfűvel borított udvar mindig rendezett, tiszta és örökzöld. Medence köré és alá is nagyon szeretik kedves vásárlóink. A műfű nagyon jó vízelvezető, ezért nincs vele semmilyen gond, nem lesz sáros és mindig tiszta lesz.
  • Kültéri műfű teraszra, erkélyre: kis- és nagyméretű teraszra is ideális. A kerti bútoraid imádni fogják, de a talpaid még jobban. Minden évszakban örökzöld színben pompázik majd teraszodon.
  • Kültéri műfű szőnyeg játszótérre: Ha népes a gyereksereg otthon, akkor megérdemelnek egy biztonságos játszóteret. A műfűvel burkolt játszótéren önfeledten, gond nélkül szaladgálhatnak, ugrabugrálhatnak, horzsolások és fűfoltok nélkül. A műfű olyan lesz talpuk alatt, mint egy igazi szőnyeg. Puha és tiszta, sármentes. Imádják a gyermekek és a szülők is.
  • Műfű sportpályákra: A legújabb őrület és hatalmas ötlet! Műfű a focipályára, a teniszpályára, golfpályára és minden egyéb, sportolásra alkalmas területre, amit gyepen játszanak. Biztonságos, örökzöld, gondozásmentes, balesetmentes, tökéletes! Alkalmas profi sportpályákra, de nagyon szeretik hotelek, szálláshelyek, iskolák, óvodák, különféle intézmények is.

A végére pár szót a műfű környezetkímélő előnyeiről:

  • 100%-ban újrahasznosítható
  • Energiakímélő: nincs fűnyírás, nincs villanyszámla, nincs locsolás, nincs vízszámla.
  • Antiallergén, így felüdülés is lehet az allergiások számára.
  • Állatbarát: sem a vakondok, sem a kutyusok nem tehetnek benne kárt, mert erős és strapabíró.
  • UV álló, időjárás álló: nem fogja a Nap kiszívni a színét, minden évszakban ugyanolyan tökéletes a megjelenése.

Remélem meghoztam a kedved és elképzelted kerted, amint lenyűgöző zöld színében tündököl. Magadat pedig ahogy a napozó ágyon fekszel és bronzbarna színűre sütteted magad.