Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

133 x 195 cm Modern Szőnyeg

Ingyenes szállítás!

Ezek a 133 x 195 cm-es modern szőnyegek egy kisebb, de akár egy közepes méretű szobát is otthonossá varázsolnak. Kellemes, harmonikus színvilág és mintázat, bársonyos puhaság jellemzi őket. Vidd haza a legszebb modern szőnyeget!

A polipropilén modern szőnyeg és a poliészter modern szőnyeg egyaránt megbízható, erős, ellenálló és időtálló. Küllemük és tapinthatóságuk is magával ragad, amint leteríted a padlón. Akár a nappaliban, akár a hálószobában, vagy lakásod akármelyik szegletében helyezed is el, a modern szőnyegek kellemes atmoszférát teremtenek. Melegséget, békességet és biztonságot nyújtanak a család minden tagja számára. 

A divat változik a lakberendezés világában is, a modern szőnyegek mintái és színei pedig a modern kor stílusához igazodnak. Lenyűgöző színek, absztrakt, vagy virágminták, esetleg minimál dizájn és a mintanélküliség ami tetszik Neked, a szepszonyeg.hu webáruházban mindent megtalálsz. Minden szőnyeg, amire vágysz, megrendelhető. Milyet képzeltél el a nappaliba? A leggyakraban ebben a térben használunk szőnyegeket.

Egy szép modern szőnyeg Neked is dukál. A maximális kényelem, a puha szőnyeg érintése minden napot szebbé tesz.

Tovább
Anyaga
Méret
Minőség
Szín