Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

A tökéletes iroda főkelléke egy strapabíró padlószőnyeg

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 12:34

A tökéletes iroda főkelléke egy strapabíró padlószőnyeg

Milyen padlószőnyeg a megfelelő választás egy irodában, ahol sokan megfordulnak? Szeretnéd ha erős igénybevétel mellett is szépen mutatna padlószőnyeges az irodában? Fontos számodra, hogy megbizonyosodj arról, hogy jó befektetést kötöttél? Olvasd végig ezt a tanácsadói cikket, és minden kérdésedre választ kapsz!

Egy ilyen strukturbuklé irodai padlószőnyeg, minden szempont alapján az egyik legjobb választás ha irodahelységedbe keresel padlószőnyeget, mivel szép esztétikai látványa mellett, nagyon erős, strapabíró, és kényelmes.


Kezdjük a padlószőnyeg színével, mely egy kellemes terra szín. Talán ez az egyedüli, olyan szín amit, teljesen semlegesnek mondhatunk, mivel mindenféle szín, mindenféle árnyalatához jól passzol, még akkor is ha más felfogásban került berendezésre a szoba. Irodába kiváló választás, mivel a világos színek élénkítik szellemünket, és hozzájárulnak agyunk megfelelő működéséhez. Nagyon jól mutat akár fa, akár más anyagú bútorokkal, és nagyon jól mutat önmagában is egy iroda padlóján.

A strukturbuklé felszínnek nagyon sok előnye van akkor, ha irodában alkalmazzuk. Minden bútor stabilan megáll rajta, nem fog csúszkálni az íróasztal. Mindenféle utca cipő talpa kiválóan illeszkedik a domború felszínhez, így feltűnően biztonságos a rajta való közlekedés.

A 100 % polipropilén anyag a zálog a padlószőnyeg hússzú élettartamára, mely egyszerre gyengéd és gondoskodó, és mellette strapabíró és nagy igénybevétel esetén is kiválóan funkciónál.

Rendezd be irodádat olyan kiegészítőkkel, melyek segítenek téged a gyümölcsöző és hatékony munkában, és alkalmazottaid is mindig szívesen és jó kedvvel menjenek be az irodába dolgozni minden nap.