Blog

A harmónia titka, a Zöld shaggy szőnyeg!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.21 21:52

A harmónia titka, a Zöld shaggy szőnyeg!

Nagyon sokan keresik a tökéletes otthon titkát, de sokan nem tudják, hogy ez nem mindig a bútorokon, a falak színén, vagy a kiegészítőkön múlik, hanem legtöbb esetben a lakástextilek anyagán, mintáin és színein, melynek tökéletesen passzolnia kell a szobák színéhez, elrendezéséhez és mintáihoz!

Ez a csodaszép shaggy szőnyeg, nagyon kompromisszum képes darab, hiszen nincsen rajta minta, kellemes zöld színe van, és olyan magas fokú komfort érzetet teremt minden lakásban, melyről eddig nem tudtál, hogy létezik!

Az egyik legjobb tulajdonsága ennek a szőnyegnek a színe. A zöld az a szín, mely legnagyobb mértékben van nyugtató hatással a szemünkre, így mindig kellemes nyugodt és harmonikus környezetet teremt. Nem kell sokat gondolkodnod azon, hogy hogyan tudnád alkalmazni, hiszen ez a shaggy szőnyeg szinte minden stílusú, elrendezésű és méretű szobában tökéletesen teszi fel a pontot asz I-re.

Egy másik nagyon előnyös képessége ennek a szőnyegnek, az anyagából adódik. A 100 %-os polipropilén anyagösszetételének köszönhetően nem csak nagyon kényelmes, puha és vastag, hanem éppen annyira erős és strapabíró, mint gyengéd! Ezzel a szőnyeggel lehet hosszú távra tervezni, hiszen kiváló minősége, a legmagasabb kategóriába soroltatja ezt a lakástextilt. Vastag szálainak köszönhetően, olyan szintű kényelemben részesít mindenkit, aki csak hozzáér, melyről addig csak álmodni mert! 25 milliméteres szálhosszúsága, pontosan eltalálja mindenki ízlését, így nem kell attól tartani, hogy zavaró lesz, sőt, mindenki imádni fogja.

Egy olyan szobában mutat igazán jól ez a szőnyeg, mely inkább világos színekkel van tarkítva, hiszen a szőnyeg színe, leginkább egy világos szobába teszi lehetővé alkalmazását. De nagyon szépen mutat különleges, trendi szobákban is, melyek fiatalos hangulatukkal kiegészülve, tökéletes atmoszférát teremt!

Mire vársz még, ha már akár holnap megteremtheted álmaid otthonát, egy ilyen shaggy szőnyeg segítségével? Élj mindig, tiszta, esztétikus és kényelmes lakásban, hiszen nagyon sokat számít az otthonod minősége, amikor a hétköznapokban elindulsz egy hosszú és fárasztó nap elvégzésére.