Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Van egy jó szőnyeg ajánlatunk, ha valami különlegesre és valami extrára vágysz!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.08.11 09:55

Kör alakú, belga shaggy szőnyegeink pihe-puhák, extra első osztályú minőségűek, hogy vásárlóink a legjobbat kaphassák és a lehető legszebb, legegyedibb kör alakú shaggy szőnyeget szerezhessék be tőlünk.

Kör alakú, belga shaggy szőnyegeink pihe-puhák, extra első osztályú minőségűek, hogy vásárlóink a legjobbat és legszebbet kaphassák!

Természetes színek, elbűvölő báj és küllem. Ezt nyújtja otthonodban a kör alakú shaggy szőnyeg! 3,5 cm szálhosszúságuk nagyon finom pihe-puha érintéssel ajándékoznak meg, akárhányszor csak rálépsz erre a szőnyegre. Egy ilyen kör alakú shaggy szőnyeg biztosan feldobja nappalid és hálószobád. Vendégszobába választva pedig a nálad megpihenő családtagok, barátok egészen otthonos, kényelmes, lakályos hangulatba kerülnek, amikor megpillantják és rálépnek, esetleg lefekszenek rá. Mert egy ilyen első osztályú minőséggel rendelkező shaggy szőnyeg hívogat, csalogat, hogy feküdj rá és élvezd a puhaságát. Olvass rajta könyvet, fejts keresztrejtvényt, vagy nézz filmet a tv-ben egy pihe-puha kör alakú shaggy szőnyegről.

Színeinket úgy válogattuk össze belőlük, hogy jól passzoljon mindenhová. Barna, bézs, fehér, krém. Ezeket a színeket bátran használhatjuk, legyen akármilyen színű a fal és a bútorok.  Melegséget sugallnak, eleganciát és jó ízlésről árulkodnak. Egy fekete színű, kör alakú shaggy szőnyeg tökéletes választás fiús és férfiszobába. Vagány, de elegáns, impozáns, mutatós darab. Trendi, stílusos, a modern lakberendezési kiegészítőkkel kifogástalan egységet alkot.

Kör alakú belga shaggy szőnyegeink 160 cm átmérőjűek. Ékes darab lehet a nappaliban, egy szintén kör alakú dohányzóasztal alatt. A lakberendezésben annyi lehetőség van, hogy öröm játszadozni, kísérletezni vele. Mit, mivel kombináljunk, hogy a lehető legjobb energiájú légkör vegyen körbe, amikor belépünk az ajtón egy fárasztó nap után. Az otthon az, ahol megnyugszunk és megpihenünk. Ahol jól érezzük magunkat családunkkal együtt. Ahol úgy és azt tehetünk, amit csak szeretnénk. Ahol úgy rendezzük be a lakásunkat, ahogy csak szeretnénk. Egy jó szőnyeg, bútor, tapéta választás lesz az alapja mindennek, ha harmóniában szeretnénk élni.

A kör alakú shaggy szőnyeg egy igazán mutatós darab, amit ajándékba is vásárolhatunk szeretteinknek. Adni még jobb dolog, mint kapni. Örömet okozni másoknak, valami széppel, hasznossal és kényelmessel. Válaszd a fehéret, ha a letisztult, finoman elegáns kiegészítőket szereted.