Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Shaggy Exkluzív Desing szőnyeg

Ingyenes szállítás!

Az exkluzív design shaggy szőnyegek nem csak színűkben változatosak, de méretükben is. Viszont több olyan tulajdonságuk is van, amiben megegyeznek: ez pedig a kiváló minőségük, időtállóságuk és puhaságuk. Válaszd ki kedvenc shaggy exkluzív design szőnyeged és legyen gyönyörű vele minden napod.

Az exkluzív shaggy szőnyeg kényelmi szőnyeg, ami 30 mm-től magasabb szálhosszúságú. Folttaszító, színtartó, ellenálló, strapabíró és könnyen tisztítható. Anyaguk többnyire polipropilén, ami a shaggy szőnyegek típusában az egyik legjobb és legkeresettebb anyag. Minden szempontnak megfelel, ami egy szép, gyönyörű, minőségi shagy szőnyeghez kell. 

Otthonod bármelyik helyisége kényelmes, poha, biztonságos lesz exkluzív dizájn shaggy szőnyeggel talpaid alatt.

Hová ajánljuk? Nappaliba, hálószobába, folyosóra, vendégszobába, gyerekszobába. Mindenhová egy kis luxust csempészhetsz ezekkel a letisztult, minta nélküli, szép színekben rendelhető exkluzív shaggy szőnyegekkel.

Kényelem, melegség, otthonosság, biztonság, lágyság, jó érzés, örök stílus.

Tovább
Anyaga
Méret
Minta
Szálhosszúság
Szín

Az exkluzív shaggy szőnyeg igazi luxust csempész otthonodba a 30 mm-től hosszabb szálaival. Puha, bolyhos, süppedős, maximálisan kényelmes dizájn shaggy szőnyeg ezen kategóriában a letisztult, elegáns, minta nélküli, egyszínű típusokat találod. Ha otthonod a minimalizmus és a stílusos jegyében rendezted be és már csak a szőnyeg hiányzik,válassz egyet exkluzív shaggy szőnyegeink közül. 

Harmonikus föld színek és extrém, feltűnő színek is rendelkezésre állnak a szépszőnyeg.hu webáruházban. A lenyűgöző, nagyméretű, 190 x 290 cm-es exkluzív shaggy szőnyeg a nappali kényelmét megalapozza. 
A polipropilén exkluzív shaggy szőnyeg igazi kincs minden lakásban. Egy gyönyörű design szőnyeg meghatározhatja otthonod hangulatát. A puha felület a padlón mennyivel komfortosabb, mint a hidegburkolat, igaz? A szőnyegeket szeretjük, szükséges részei a lakberendezésnek. Már csak annyi a teendő, hogy kiválasztjuk Neked azt, amelyik a lakásodba legjobban illik. 

Piros, bézs, szürke, zöld, lila? Légy bátor és használd a színeket, melyek vidámságot adnak majd minden nap. A zöld design szőnyeg biztos sikert arat vendégeid körében is, de a piros szín is nagyon csábító hatású. 

Minél nagyobb, annál komfortosabb és szemet gyönyörködtetőbb. Egy hatalmas shaggy design szőnyeg minden bizonnyal a lakás legszebb pontja lesz.

 

Tovább