Shaggy szőnyeg Ovál és Kör

Nézet:
Sorrend:

A Shaggy szőnyeg már önmagában is remekül megállja a helyét otthonod ékesítésében

 

A kör vagy ovál alakú Shaggy szőnyegek igazi ékszerként fognak ragyogni a szobában. Az amúgyis különleges Shaggy szőnyeget sikerült úgy kialakítani, hogy biztosan minden tekintetet magára vonzzon.  Ha ismered és szereted a Shaggy szőnyeget, akkor a kör alakú szőnyeget is kedvelni fogod. Minden olyan jó tulajdonságot magáénak tudhat, mint a „hagyományos” Shaggy szőnyeg, de formája miatt mégis különlegesebb a megjelenése.

Az ovál/kör alakú szőnyegek egy méretben kaphatóak, de több különleges színben lehet otthonod dísze. A kör alakú Shaggy szőnyegnek minden esetben az átmérője van feltüntetve, így Neked könnyebb meghatároznod a legmegfelelőbb helyet számára. A kör Shaggy tágas terekben jobban érvényesül, így még jobban meg tud mutatkozni különlegessége.

Ha bevállalósabb vagy, és szereted a merészebb, szőnyegek esetében nem teljesen megszokott színeket, akkor próbáld ki kör alakú Shaggy szőnyegeink közül az azúr kéket vagy a csillogó feketét.  Talán az „átlagtól” kicsit merészebb színvilág, de igazán könnyű hozzá kiegészítőket beszerezned. Ne félj a színek játékától!

A kör Shaggy is kellemesen vastag és puha, így akár ezen ülve is átbeszélhetitek a napotokat. Kellemesen hosszú szálaitól nem tudod megszabadítani, így akár kisgyerek mellett is ideális.