Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Shaggy szőnyeg Ovál és Kör

Ingyenes szállítás!

Ha szereted a különleges lakáskiegészítőket, és ezt nappalidban, hálószobádban is megmutatnád, akkor válogass kör alakú shaggy szőnyegeink közül. Velük nem csak otthonodat dobhatod fel, de hangulatodat is. Kör alakú shaggy szőnyegeink nagyon bájosak, imádjuk őket!

Tovább
Anyaga
Minőség
Szín

A Shaggy szőnyeg már önmagában is remekül megállja a helyét otthonod ékesítésében

 

A kör vagy ovál alakú Shaggy szőnyegek igazi ékszerként fognak ragyogni a szobában. Az amúgyis különleges Shaggy szőnyeget sikerült úgy kialakítani, hogy biztosan minden tekintetet magára vonzzon.  Ha ismered és szereted a Shaggy szőnyeget, akkor a kör alakú szőnyeget is kedvelni fogod. Minden olyan jó tulajdonságot magáénak tudhat, mint a „hagyományos” Shaggy szőnyeg, de formája miatt mégis különlegesebb a megjelenése.

Az ovál/kör alakú szőnyegek egy méretben kaphatóak, de több különleges színben lehet otthonod dísze. A kör alakú Shaggy szőnyegnek minden esetben az átmérője van feltüntetve, így Neked könnyebb meghatároznod a legmegfelelőbb helyet számára. A kör Shaggy tágas terekben jobban érvényesül, így még jobban meg tud mutatkozni különlegessége.

Ha bevállalósabb vagy, és szereted a merészebb, szőnyegek esetében nem teljesen megszokott színeket, akkor próbáld ki kör alakú Shaggy szőnyegeink közül az azúr kéket vagy a csillogó feketét.  Talán az „átlagtól” kicsit merészebb színvilág, de igazán könnyű hozzá kiegészítőket beszerezned. Ne félj a színek játékától!

A kör Shaggy is kellemesen vastag és puha, így akár ezen ülve is átbeszélhetitek a napotokat. Kellemesen hosszú szálaitól nem tudod megszabadítani, így akár kisgyerek mellett is ideális.

 

Tovább