Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

A kör a teljesség jele! Szőnyeg esetén is!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 13:22

A kör a teljesség jele! Szőnyeg esetén is!

Mitől lesz a lakásod igazán különleges és szép? Olyan kiegészítőket szeretnél, melyek megadják azt a pluszt az otthonodnak, melytől mindenki szava eláll? Ez az ovál alakú shaggy szőnyeg mindent megad, amire csak szükséged van.

Kitűnő választás akár lakásba, irodába, tárgyalóterembe, vagy akár hotelek, szállodák szobáiba, hiszen annyira exkluzív és eredeti darab, hogy minden teret megszépít, ahová csak bekerül.

 

Kellemes világos barna színe, minden szobába kellemes, természetes hangulatot varázsol. Minden szobában alkalmazható ez a szín, de a legjobban a világos szobákban mutat. Ez a kör shaggy szőnyeg olyan színnel készült, mely nyugtató hatással van az emberi szemre, és magas komfort szintje miatt, nem csak a szemünket de minden érzékünket is kényezteti.

Önmagában már az is nagyon jó tulajdonsága a szőnyegnek, hogy a shaggy szőnyegek közé soroljuk, hiszen köztudott minden shaggy szőnyegről, hogy puhák, kényelmesek és igazán jó minőségűek. Nos, erre a szőnyegre is mindegyik tulajdonság tökéletesen igaz. Minőségét tekintve extra I. osztályú ez a shaggy szőnyeg, hiszen a hamisítatlan Belga minőség, nem tud tévedni. Tökéletesre varrt, hosszú szálai, minden érzékedet kényeztetik, amikor csak hozzáérsz.

Nem véletlen, hogy rengetegen használnak shaggy szőnyeget, szobájuk komfortosabbá tétele kedvéért. Azonban ez a darab egy különleges ovális formát öltött. Ez teszi igazán egyedivé, és exkluzívvá ezt a shaggy szőnyeget.

Van egy biztos fegyver a kezében ennek a shaggy szőnyegnek, ami nem más, mint az anyagösszetétele! A 100 %-ig polipropilén anyaga sok szempontból előnyt jelent más szőnyegekkel szemben. Hihetetlen mértékű kényelmet ad a szőnyegnek, melyet csak a polipropilén képes megadni a shaggy szőnyegeknek.

Ezáltal, mindenki  nagy örömére, egy olyan szőnyeg lesz lehelyezve a lakásba, mely a kényelem biztos pontja. A másik nagy előnye ennek a shaggy szőnyegnek, ami a polipropilén anyagnak köszönhető, a hosszú élettartam. Erős igénybevétel esetén is sokáig szép és kényelmes marad, és megőrzi szálainak puhaságát!