Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Milyen shaggy szőnyeget tegyünk a hálószobába

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 13:43

Shaggy szőnyeg a hálószobában

Miért előnyösebb a mai trendi shaggy szőnyeg a hagyományos szőnyeggel szemben.

Az utóbbi időben, a modern megjelenés jegyében a bozontos, shaggy szőnyegek tesznek egy hálószobát igazán moderné.

 

Nézzük meg közelebbről a shaggy szőnyegeket. Ezek a shaggy szőnyegek  sokféle színben, és méretben kaphatók és a tökéletes társai a franciaágyaknak, heverőknek.

Egy kis történelem…

Shaggy szőnyeg, a  nevét onnan kapta, hogy "bozontos" a megjelenése. Ezek a  mély szálú szőnyegek, bozontos szőnyegek nemrégiben szereztek ilyen népszerűséget.

Az első darabokat a 20. század közepén tervezték. Az 1960-as és 1970-es évekre a shaggy szőnyegek, mint a trendi belsőépítészet nagy alkotó elemeivé nőtték ki magukat.
 

Miért a shaggy?

Egyik előnye, hogy nagyon puha tapintású, és biztosítja minden szobában a nagyon hangulatos környezetet. A megkülönböztető jellegzetessége a shaggy szőnyegeknek, hogy a hosszú szálakat a hátulján fonják a szőnyeg be, így ez egy szabálytalan mintázatot eredményez, amely a természetes rendetlen megjelenést kölcsönöz neki, de egyben tökéletes harmóniát is teremt.  Ez biztosít az életteli megjelenést.
 

Melyik shaggy-t?

Megtalálhatóak a shaggy szőnyegek különböző szál anyagban, úgymint a gyapjú, akril és pamut. Valamint szálhosszúságban a hosszú, rövid és mini változatok is fellelhetők.