Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Agnella Natur Kék Szizál szőnyeg 120 x 170 cm

 • Anyaga:
  Szizál
 • Méret:
  120 x 170 cm
 • Minőség:
  I. oszt.
 • Szín:
  Natur Kék
Listaár:
15 990 Ft
db
Rendelés telefonon?
Telefonon is rendelhetsz

Keress minket a +36 30 509-2418 telefonszámon munkanapokon 8:00-tól 17:00-ig és add le a rendelésedet telefonon! Minden kérdésedre választ kaphatsz a termékkel, szállítással és költségekkel kapcsolatban.

Termék leírás

Agnella Natur Kék Szizál szőnyeg

Természetes alapanyagú szőnyeg, mely mutatós darab lehet otthonod padlóján. Natúr színe és egyszerűsége nagyon megnyugtató.

Modern és divatos, szerethető szőnyeg.

A természetes szálú padlóburkolatot normál használat mellett könnyű takarítani, mivel a zsírmentes szálakon a szennyeződés nehezen tapad meg.

Napi takarítása egyszerű:

A lazán a szálak között lévő koszt és port egyszerű porszívózással tudjuk eltávolítani. A szövet kiszálkásodását, eldurvulását elkerülendő, használjunk puha szálú kefét.

Fontos tudnivaló, hogy a szizál szőnyegek kipárologtatják a nedvességet, így az esetleg keletkezett vízfoltok maguktól eltűnnek.

A sarat, vagy egyéb nedves szennyeződést egyszerűen eltávolíthatjuk, ha elsőként hagyjuk a foltot megszáradni, majd a száraz szennyeződést kiporszívózzuk.

Folteltávolítás esetében ne használjubk vegyszereket, mert foltot hagyhatnak a szőnyegen, megtámadják a természetes szálakat.

+ Extra kényelem

+ Könnyen kezelhető