Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

A természetes szizál szőnyeg tulajdonságai.

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2021.04.16 11:33

A szizál szőnyeg lehet természetes anyagú és szintetikus, szizál jellegű, ami totálisan olyan kinézetű, mint az eredeti, 100% természetes szizál szőnyeg és még tulajdonságaiban is megegyezik. 

A különbség csak az árban lesz tapasztalható. A természetes szizál szőnyeg az agave nevezetű növény rostjaiból készül, melyből eleinte hajókötelet készítettek, később pedig magas minőségű szizál szőnyeget. Akik a természetesség hívei, számukra kifejezetten ajánljuk.

A szizál szőnyeg egy nagyon naturalisztikus szőnyeg típus. A legkeményebb anyagú az összes természetes szőnyeg közül és a legkönnyebben tisztán tartható is, a szőnyeg rostjai pedig nagyon jó nedvszívó képességűek. Rendkívül ellenálló, akár még kültéri szőnyegként is alkalmazható teraszokon, erkélyeken. Antisztatikus, atka és portaszító, ezért aki allergiás az ilyesmire, azoknak tökéletes választás otthonukba, nyaralójukba.

A szizál szőnyeg egy egészséges otthon és környezet megteremtő alapja, amely igencsak ellenáll az idő vas fogával szemben. Erős, tartós, strapabíró, így ha valaki olyan szőnyeget szeretne, amelyet nem kell néhány évente lecserélni, akkor ilyet ajánlok. A szizál szőnyeg legfelkapottabbjai a futószőnyegek, amik folyosón és lépcsőn is alkalmazhatóak. Továbbá a szizál padlószőnyeg és a kisebb-nagyobb méretű szizál szőnyegek, különböző nagyságú és igényű helyiségekbe.

Mik a további előnyei?

  1. A praktikus könnyen tisztíthatóságáról más esett szó, de ne menjünk csak úgy el mellette. Porszívózhatjuk, söpörhetjük és vizes felmosóronggyal is takaríthatjuk. Mégis könnyen szárad, nem ül meg benne semmilyen szennyeződés.
  2. Környezetbarát és természetes. Erről is beszéltünk már, de a legfőbb pozitívumok közé kell sorolni.
  3. Magas ellenálló képességű, rendkívül strapabíró, jól viseli a nagy igénybevételt is.
  4. Biztonságos, mert erős tűzálló képességű.
  5. Antisztatikus és antibakteriális. A merev szálaknak köszönhetően nem szívja magába a port, az atkákat, hanem ellenáll nekik, nehezen tapadnak meg benne.
  6. Változatos dízájnnal vásárolhatóak, így sok mindenki stílusa mellé lehet megfelelőt találni.

 

Szegett szizál szőnyegeink között biztosan találsz olyat, ami otthonodba beillik. Jó minőségű és megfizethető árú szőnyeget nem könnyű találni, de Te most jó helyen jársz a szizálokat böngészve. Válaszd ezt a nem szokványos szőnyeget, ha szeretnél valami olyat, amit nem látsz mindenhol.

Ha kérdésed van, tedd fel nekünk a 06305092418-as telefonszámon, vagy az info@szepszonyeg.hu e-mail címen.