Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

A teret duzzasztó tökéletes shaggy kék szőnyeg

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 12:31

A teret duzzasztó tökéletes shaggy szőnyeg

Nem tudod miért, de nincsen igazán jó hangulat, és színhőmérséklet lakásodban? Ennek az egyik legvalószínűbb oka az, hogy nem olyan színeket használsz otthonodban, melyek igazán Rád, és a lakás igényeire lennének hangolva.

Itt egy egyszerű, kézenfekvő és végleges megoldás lakásod atmoszférájának helyrebillentésének. Ez az azúrkék shaggy szőnyeg számos remek tulajdonsággal ruházza fel otthonodat. Ez nagy részben köszönhető a szőnyeg színének.


A kék szín alapvetően, a bölcsesség, a bizalom és az mennyek színe. Nagyon erős, karakteres szín, nem véletlen, hogy rengeteg ember kedvenc színe az a hideg színhőmérsékletű szín. Azonban tényleg nagyon nagy hideget áraszt abba a térbe, melyben megjelenik. DE, ha egy kicsit lágyítjuk, és azúrkék árnyalat jelenik meg, egészen más hő árad a térbe.

Az azúrkék, hihetetlen mértékben növeli a teret, és ez által úgy érezheted magad hálódban, mintha egy tágas lakosztályban élnél egy színvonalas szállodában. A kellemesen hosszú szálak, melyek azúrkék színben pompáznak ezen a shaggy szőnyegen, minden érintéskor lágyan kényeztetik talpad, így mindig olyan lesz ezen a szőnyegen közlekedni, mintha a felhőkön járnál.

Nagyon magas minőségű 100 % polipropilén anyagból készült ez a szőnyeg, melynek nagyon magas a strapabíró képessége, így biztos lehetsz abban, hogy igazán jól választottál. A Belgiumban gyártott extra első osztályú minőség, nagyon magas fokú kényelemben részesít, és nagyon jó hangulatot áraszt majd laskásodban.

Rendeld, használd, élvezd. Semmi mást nem kell, tenned. Egy kicsit figyelj oda, hogy olyan környezetben helyezd el, mely nem dobja ki a kék árnyalatait, és egy csodálatos otthont teremtesz magadnak!