Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Teraszodon is használj teraszra való műfüvet

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 14:21

Teraszodon is élvezd a természet közelségét a mindig szép, zöld, teraszra való műfűvel

Válassz strapabíró műfüvet teraszra, így az ott töltött idő alatt kellemes látványban lesz részed.  Ha szép és rendezett a környezet amiben vagy, akkor a kedved is jobb. Ha jó a kedved, akkor pedig minden jobb és szebb :)

Ha teraszodra, erkélyedre teraszra való műfüvet teszel, akkor az gondoskodik kényelmedről/kényelmetekről. Hiszen nincs is annál jobb, mint mikor a teraszodon ülve kortyolgatod a kávédat vagy a teádat, és talpad alatt érzed a füves területet. A teraszra való műfű látványa pedig a szemednek is kedveskedik szép zöld színével.
A teraszra való műfű a tökéletes szálhosszúságával lehetővé teszi a könnyű tisztán tartását. Ezt akár porszívózhatod is, akkor is megtartja mind a színét mind a formájukat a műfű szálai. Biztonságosabb rajta lépdelni, hiszen nagyon puha és kényelmes, ráadásul nem nő ki belőle szúrósabb „dudva” ami megszúrhatja talpadat.

A teraszra való műfű több előnnyel is rendelkezik, melyek a Te kényelmedet szolgálják. Vegyük talán az egyik legfontosabbat (sajnos a mai világban sok mindenkit érint), hogy nem allergizál. Ezután jöhet a többi pozitív tulajdonsága a teraszra való műfűnek, hogy nem kell idegeskedned a telepítése miatt. Tudjuk, hogy idegörlő várni,  míg az elvetett fűmag kikel, ráadásul az sincs kizárva, hogy nem mindenhol nő ki, így nem lesz esztétikus a látvány. Teraszra amúgy is nagyon körülményes a fűmag elvetése ;). A teraszra való műfüvet nem kell nyírnod, locsolnod és ápolgatnod sem a tökéletes látvány eléréséhez.
A teraszodra egyszerűen tudsz műfüvet telepíteni, hiszen ehhez pont az kell, hogy a műfű a járólapra kerüljön. UV álló műfű teraszodon, melyben a háziállatok sem tesznek nagy kárt. Ezzel egy varázslatos környezetet tudsz oda is teremteni, ahol nem marad meg a valódi fű, viszont nagyon vágysz egy füves terület érzésére és látványára.

A teraszra való műfüvek sűrű csomózásuknak köszönhetően sokáig megőrzik formájukat. Mindegy, hogy éppen egy játék helyszíne a teraszod, vagy csak egy pihenésre alkalmas hintaágy van rajta, a látvány mindig tökéletes lesz.