Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Új gyerekszőnyegek a láthatáron!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2021.02.08 15:57
Új gyerekszőnyegek a láthatáron!

Kisfiús, vagy kislányos gyerekszőnyeget keresel? Esetleg mindkettőt? Nézz szét új szőnyegeink között. A játék nem várhat!  

Nálunk találsz gyerekszőnyeget minden méretben, klasszikus és modern stílusban is. 

 

Szerencsések azok a gyermekek, akiknek külön-külön gyerekszobájuk van. De a boldogság és a kiegyensúlyozottság nem itt kezdődik. A testvérek közös szobában is lakhatnak, kötődésük talán még szorosabb is lehet így felnőve. Sokkal több élmény éri így őket, sokkal több a móka, de persze a testvéri civakodás is. Elődeink úgy éltek, hogy 2-3 generáció is egy házban lakott, mégis nagyon boldogan nőttek fel így a gyermekek.

A mai modern világban gyermekeink nagyon kényelmes körülmények között élnek. Mindenük megvan, amiről a kissé idősebb korosztály ilyen korban nem is álmodozott. Ma már, például ha gyerekszőnyeget szeretnénk vásárolni, alig tudunk választani a hatalmas kínálatból. A kislányoknak szebbnél szebb rózsaszín, Barbie-s, Hercegnős, Pillangós, Minnie Egeres és felsorolni is nehéz mennyi szépséges minta van nekik. A kisfiúknak Focis, Autópályás, Verdás, Pókemberes, Traktoros, stb. mesés gyerekszőnyegek vannak a kínálatban.

Gyermekeink, ahogyan mi is az ő idejükben, szerettünk a padlón játszani. Valahogy sokkal izgalmasabb minden a padlón és a szőnyegen. A legózás, a kirakózás, a rajzolás, kislányoknak a babázás, kisfiúknak a kisautók gurítgatása a szőnyegen a legjobb. Fontos, hogy egészségükre vigyázva legyen, sose fázzanak fel, mert az a későbbiekben is kijöhet rajtuk különböző betegségek formájában. Ha tehetjük, padlófűtés legyen a szobájukban. Padlófűtés mellett a szőnyegek kellemesen langyosak, melegek, amelyeken imádni fognak játszani.

A gyerekszobába shaggy szőnyeget inkább csak akkor vásároljunk, amikor gyermekeink már nagyobbak, amikor már kezdenek jobban odafigyelni környezetük rendjére és tisztaságára. Ekkor viszont egy nagyméretű, minőségi shaggy szőnyegnek nagy hasznát fogják venni. Például a kislányok örömtáncot járnak, amikor megpillantanak egy hatalmas, pink shaggy szőnyeget, ami csak az övék lehet.

Kedves szülők! A Szépszőnyeg webáruház lelkes csapata rendelkezésre áll, ha egy szép gyerekszőnyeget szeretnétek vásárolni. Választékunkat minőségi szőnyegekből, minden igényt kielégítve állítjuk össze. Várjuk az esetleges kérdéseket és óhajokat, mert célunk az, hogy boldog vásárlókkal büszkélkedhessünk.