Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Egy shaggy szőnyeg, melyben mindent megtalálsz amit kerestél!

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 13:22

Egy shaggy szőnyeg, melyben mindent megtalálsz amit kerestél!

Tudod melyik az a szín, mely a legkellemesebb hangulatot áraszt egy szobában? Ha hiszed, ha nem a zöld! Ez az a szín, mely a szemünkre és az idegrendszerünkre a legkellemesebb, pihentető hatással van.  A színterápiák egyik fő színe a zöld.

Képzeld csak el azt, amikor egy hatalmas zöld szőnyeg díszíti lakásodat, mely nem csak szép és kellemes hangulattal tölti meg teret, hanem elképesztően kényelmes is. Ez az igazán kiváló pasztell zöld shaggy szőnyeg, minden elvárást fölülmúlva lesz a lakásodban a kedvenc textiled.

Akár nappaliba, akár hálószobába kiváló választás ez a zöld shaggy szőnyeg, hiszen mindig kellemes érzéssel fogsz majd ránézni, megérinteni vagy rálépni. Kellemesen hosszú, igazán dús erős szálai, lágyan kényeztetik talpadat, így mindig olyan érzésed lesz, mintha a felhőkön sétálnál.

Kíváncsi vagy miért merjük ezt ennyire biztosan kijelenteni? A garancia a 100% polipropilén összetétel, melyben a tűz és a víz találkozik. Egy hihetetlenül erős, strapabíró anyag, mely nagy igénybevétel esetén is bírja a gyűrődést, és éppen ennyire, lágy és gyengéd, melyet bárki megtapasztalhat, csak hozzá kell érnie.

A szín és az anyag tökéletes kompozíciója itt van előtted, egy igazán kellemes színű, puha shaggy szőnyeg formájában, mely csak arra vár, hogy olyan otthont teremtsen használójának, melyben igazán komfortosan érzi magát, és mindeközben tudja, hogy egy igazán exkluzív darab tulajdonosa.

Tökéletesen megy ez a pasztell zöld szín, akár világos akár sötétebb árnyalatú szobába is, hiszen egy nagyon kompromisszumképes színről van szó. Nagyon sötét színű szobákba azonban nem jönnek ki igazán a felszín jó tulajdonságai, hiszen sötétítené a szobát.

Világos bútorok tökéletes kiegészítője ez a shaggy szőnyeg, mely minden szobát megtölt egy kellemes, vidám hangulattal, mindeközben pihenteti szervezetünket. Extra kiváló minőségével ez a shaggy szőnyeg az egyik legszebb darab áruházunkban!