Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Zöld shaggy szőnyeg világa. Lakberendezési tippek.

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.22 14:08

Zöld shaggy szőnyeg világa


A Zöld hosszú szálú shaggy szőnyeg mely beépült a lakáskultúra világába, és már itt is marad örökké.
Öltöztesd át otthonodat zöld-fehér színbe! Tapasztalni fogod a zöld szín megnyugtató-, és vidám jótékony hatását. Különleges lehet otthonodban egy zöld hosszú szálú shaggy szőnyeg akár egyszínű, de ha van benne egy kis fehér minta akkor elegáns is lesz egyben. 5-8 féle méretben rendelhető.

A zöld hosszú szálú shaggy szőnyeg a lakás bármely részében alkalmazható, persze csak akkor ha kedveled a színt, és a bele illik otthonod színvilágába.


Javaslom különösen a zöld hosszú szálú shaggy szőnyeget akik kimondottan a természet, az  erdők-, és virágok kedvelői. Van aki ezt mondja:”Hogyan is tehetnék be pl. a konyhába zöld színű hosszú szálú shaggy szőnyeget…? – Minden meglátszik rajta-,  Hogyan fogom takarítani…?”

A Zöld színű hosszú szálú shaggy szőnyeget azoknak javaslom, akik imádják a kényelmet, puhaságot, masszázst akár a reggeli kávé megfőzése során vagy amikor ebédet főz. J A lehető legnagyobb érzés a zöld hosszú szálú shaggy szőnyeg a konyhában is…!
Nappaliban vagy  hálószobában is mutatós és vidám friss természetes hatása van!

A Zöld bátran alkalmazható a zöld-, a sárga-, a fehér, tört-fehér-, bézs árnyalataival. A nap sugarai ahogyan átjárja házadat, és a zöld és árnyalatit alkalmaztad, és kiegészítetted a zöld hosszú szálú shaggy szőnyeggel, azt a csodálatos érzést Senki nem tudja elvenni Tőled.

Válaszd bátran a zöld hosszú szálú shaggy szőnyeget konyhádba is, és élvezd a természet erejét minden nap Otthonodban!