Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Hogyan válasszunk otthonunkba, üzletünkbe lábtörlőt?

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.21 21:54

Hogyan válasszunk otthonunkba, üzletünkbe bel és kültéri lábtörlőt, szennyfogót?

Lakásunk, üzletünk bejáratánál a lábtörlők fontos szerepet töltenek be, hiszen a cél az, hogy minél kevesebb szennyeződés jusson be a belső felületre.

A szepszonyeg.hu webáruházunkban található lábtörlők bel és kültéri használatra egyaránt alkalmasak.  Az erős kókusz lábtörlők, vagy a szövet - gumi változat is igazán hosszú élettartamú, stabil felületet biztosít, ugyanakkor jól is mutat egy virágos változat a lakásunk bejáratánál.Amikor üzletünkhöz, munkahelyünk bejáratához, intézményekhez, keresünk lábtörlőt, szennyfogót, ott már figyelembe kell venni a sűrűbb használtságot
. Sok időt nem szeretünk a lábtörlőn tölteni, tehát egy helyben állva lehet, hogy nem fogjuk annyiszor súrlódásnak kitenni lábbelinket, hogy az arra felrakódott sár, kosz, szennyeződés jelentős része ne a benti térbe kerüljön.Ezt számításba véve válasszunk nagyobb méretet! Ahogy az adott bejárati terület engedi, számolhatunk azzal, hogy mindkét lábunk legalább 2-3 alkalommal érintkezzen a lábtörlőnkkel, mielőtt beljebb jutunk a bejárati ajtón.

Minél hosszabban helyezkedik el a szennyfogó a bejárattól, annál bizonyosabb, hogy, mire a bejárathoz oda érünk lábunkon egyre kevesebb lesz a szennyeződés akkor is, ha nem tettük tudatosan a lábtörlést.

Ezek a lábtörlők, erős, kopásálló anyagból készültek, durva, sűrű szálai még inkább hozzá járulnak ahhoz, hogy a cipők sarát, és annak egyéb szennyeződését eltávolítsák, illetve a szövet belsejébe helyezzék. 

Ha pedig már bent vagyunk, ott is elengedhetetlen egy jó lábtörlő, amely csúszásmentességet biztosít, jó nedvszívó képességgel rendelkezik.Tisztán, szárazon tartja a járófelületet, amit használunk.

Időt, pénzt takaríthatunk meg egy jó bejárati szennyfogóval, hiszen kevesebbet kell akkor a belső felületeken is takarítani, ha a bejövő szennyeződések jelentős részét már kint hagytuk.

Ne feledkezzünk meg lábtörlőink tisztán tartásáról sem, mert a szenny befogadásuk is csak akkor lesz 100 %-os ha figyelünk arra, hogy időben el is távolítsuk azt, amit elraktározott. 

Különböző színekben kapható. Nagyon mutatós a zöld, a szürke, a barna, vagy a nagyon szép piros szennyfogó is az ajtónál, könnyen beilleszthető bármilyen közegbe.

Méreteit tekintve 91, illetve 120 cm, széles, mely biztonságos járást ad használójának. Szepszonyeg.hu webáruházunk oldalán nézd meg most kínálatunkat.