Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Minőségi szennyfogó szőnyeg és lábtörlő

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2020.02.21 21:53

Minőségi szennyfogó szőnyeg és lábtörlő

A ma forgalomban lévő szennyfogó szőnyegek minden igényt kielégítenek, csúcs minőségűek és gazdag választék közül választhatunk.

Akár nagyobb épületeknél, akár háztartásoknál alkalmazzuk a szennyfogó szőnyeget, elsődleges célja, hogy tetszetős környezetet teremtsünk magunk köré, komfort érzetet nyújtson, és biztosítsuk a lakás tisztán tartását.A megfelelő szennyfogó szőnyeg megválasztásával elkerülhetjük a baleseteket is, mivel csúszásgátlóval vannak ellátva, így bel és kültérre egyaránt alkalmazható.

Kiváló minőségben, többféle szálhosszúságban, és különböző méretben áll rendelkezésünkre.Mindig az adott helynek megfelelően válasszunk szennyfogó szőnyeget, attól függően milyen forgalmú a bejárat.

Kültéren ajánlatos a lyukacsos, folyadékáteresztő szennyfogó szőnyegek alkalmazása, mivel ezek jobban felfogják a szennyeződéseket, több koszt képesek leszedni a cipőről, beltéren célszerű csúszásgátló aljjal kialakított szennyfogó szőnyegeket használni, mert így tisztán tartják és védik a burkolatot.

Ajánlatos előterekben, szobák elé, konyhába, de fürdőszobába is javasolt.

A szennyfogó szőnyegek jól tűrik a hideget és a meleget, a csapadékot, könnyű takarítani, kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, eredményesen gyűjti össze a piszkot, mivel a kosz a redők közé hullik, így tiszta marad a szennyfogó szőnyeg felülete.

Kétféle helyezési módja van burkolat felületén és burkolatba süllyesztett. Porszívóval házilag is tisztítható, hosszú élettartamú, formatartó, gazdag szín és minta közül választhatunk.

Ha a szennyfogó szőnyeg megtelik szennyeződéssel mindig takarítsuk ki, különben a porszemcsék tönkre tehetik a szőnyeget és már nem tudja ellátni azt a funkciót amire rendeltetett.