Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu
Blog

Melegburkolás ősszel, poliamid modern padlószőnyeggel.

Szepszonyeg
Szepszonyeg
2021.10.18 11:18

A modern padlószőnyeg tökéletességet visz a lakásba. Bár nem csak lakások, hanem közületi területek népszerű padlóburkolata is, az igazán prémium poliamid modern padlószőnyeget otthonra javasoljuk.

A modern padlószőnyegek napjainkban újra keresett melegburkolatok. Ősszel megugrik a padlószőnyeg burkolás, amikor jönnek a hűvösebb napok és elgondolkodunk, mit tehetnénk azért, hogy otthonunk még melegebb és komfortosabb lehessen. Tökéletes megoldás erre a padlószőnyeg!

Számos megkeresést kapunk arra, hogy segítsünk választani a célnak megfelelő minőségű és anyagú modern padlószőnyeget.
A különböző anyagú szőnyegpadlók más-más területekre vannak kifejlesztve. Segítünk megtalálni a potenciális variánst, illetve segítünk abban is, hogy kiszámoljuk, pontosan mennyi négyzetméterre van szükség az adott helyiségbe.

Nagyon sok modern padlószőnyegünk van, amik között mindenki megtalálja azt a színűt, stílusút, anyagút, amelyet otthonában szeretne látni, és ami tökéletes komfortérzetet teremt a mindennapok során.

A legnépszerűbb anyagú modern padlószőnyeg a poliamid. Miért?

  • A poliamid (PA) padlószőnyeg lehet, hogy valamelyest drágább, mint a polipropilén (PP) padlószőnyeg, azonban az árkülönbség a pozitív tulajdonságaiban köszön vissza.
  • A poliamid padlószőnyeg jóval tartósabb, mint a polipropilén társa. A poliamid modern padlószőnyeg szintetikus anyag, nagy ellenálló képességgel. Az időtállósága magáért beszél, ugyanis egy prémium poliamid padlószőnyeg évtizedekig is kiszolgálhatja kényelmünket. Ha nagy igénybevételnek lesz kitéve a padlószőnyeg, például ha gyerekszobát szeretnénk burkolni vele, inkább részesítsük előnyben ezt a szőnyeget a polipropilénnel szemben.
  • A poliamid padlószőnyegek könnyen tisztíthatóak, ezért gyerekszobába ha lehet, ezt íz anyagtípust válasszuk. Szerencsére szép színekben kaphatóak, például zöld, narancssárga, rózsaszín.
  • A poliamidszálas padlószőnyegek nehezen kopnak, ezért egy olcsóbb típus akár irodába, szállodákba, éttermekbe is burkolható. Például egy kellemes bézs barna padlószőnyeg nagyon meghitt, szívélyes, vendégmarasztaló hangulatot teremt. Ráadásul a bézs barna árnyalathoz minden bútor szín tökéletesen passzol.
  • A magas kategóriás poliamid padlószőnyegek puhák és vastagak. Az egész család, a gyerekek és a felnőttek is ott töltik napjaik nagy részét, ahol az extra puha modern padlószőnyeg van talpaik alatt.

A padlószőnyeg, mint melegburkolat a hűvös hónapokon szívünk megmelegítői, kedélyállapotunk javítói. Elvarázsolnak és levesznek a lábunkról. Nincs jobb érzés, mint amikor hazaérünk, levesszük a cipőt és megpihenünk a vastag szőnyegpadlón, ami átmelegíti egy hideg és fázós nap végén.

A szőnyegpadló burkolás gyerekjáték. Ne késlekedj, még a tél előtt átváltoztathatod lakásod szobáit!

Nézd meg modern padlószőnyeg kínálatunk és kérd segítségünk akár a lerakásban is.

Telefonszámunk: 06305092418

E-mail címünk: info@szepszonyeg.hu