Shaggy-Padlószőnyeg

Kérem Padlószőnyeg rendelés előtt kérjen a pontos információt a szállítási költségről. Fontos szempont a méret és a szállítási cím.

Kérdezz bátran a 06-30-509-2418 telefonszámon, email: info@szepszonyeg.hu

Nézet:
Sorrend:

Ha szereted a Shaggy szőnyeget, és jobban kedveled a padlószőnyeget, akkor ez a Neked való megoldás: Shaggy padlószőnyeg!

Ha elérkezett az idő, hogy lakásodat meleg és puha Shaggy padlószőnyeggel varázsold otthonosabbá, akkor válaszd webáruházunk kínálatát! A szőnyeg otthonunk egyik alap kiegészítője. Az már csak külön jó érzés, hogy egy vagány Shaggy padlószőnyeggel melegebbé is teheted otthonod padlóját. A Shaggy padlószőnyeg bármelyik szobában jól mutat, legyen az a nappalid, a hálód, a vendégszobád, a gardróbod, vagy a gyerekszoba. Igen, jól olvasod, a Shaggy padlószőnyeget gyerekszobában is lerakhatod. Igazán különleges és karakteres megjelenésű, de mégis igazán könnyű hozzá megfelelő kiegészítőket, bútorokat hangolni.

A Shaggy padlószőnyegek nem mintásak, de különleges és kellemes színűk miatt nincs is erre szükség. A shaggy padlószőnyeg nem csak a szemedet fogja kényeztetni, hanem csupasz talpadat is, hiszen kellemes puhasága miatt minden lépés élmény lesz rajta. Még a legkisebbek is élvezni fogják tenyerük vagy talpuk alatt a Shaggy padlószőnyeg nyújtotta kellemes érzést. Komfortérzetednek is jót fog tenni ez a dús és hosszú szálú Shaggy padlószőnyeg. Szálai nem fognak kihullni, nem fog megritkulni, még akkor sem ha kisebb gyermek „veszi kezelésbe”. A Shaggy padlószőnyeget hosszú szálai miatt sem nehéz porszívózni, így a takarítása sem fog gondot okozni.