Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@szepszonyeg.hu

Shaggy-Padlószőnyeg

A modern shaggy padlószőnyeg maga a kánaán! Élvezd ki az általa kínált luxusérzést minden nap, amikor otthon vagy. Burkold be vele a gardróbszobát, a hálószobát, a vendégszobát és bármelyik helyiséget, ahol gyengédségre vágysz. Csodálatos színek, varázslatos puhaság, modern shaggy padlószőnyeggel!

Kérem, Padlószőnyeg rendelés előtt kérjen pontos információt a szállítási költségről. Fontos szempont a méret és a szállítási cím.

Kérdezz bátran a 06-30-509-2418 telefonszámon, email: info@szepszonyeg.hu

Tovább
Anyaga
Minőség
Szálhosszúság
Szín

Ha szereted a Shaggy szőnyeget, és jobban kedveled a padlószőnyeget, akkor ez a Neked való megoldás: Shaggy padlószőnyeg!

Ha elérkezett az idő, hogy lakásodat meleg és puha Shaggy padlószőnyeggel varázsold otthonosabbá, akkor válaszd webáruházunk kínálatát! A szőnyeg otthonunk egyik alap kiegészítője. Az már csak külön jó érzés, hogy egy vagány Shaggy padlószőnyeggel melegebbé is teheted otthonod padlóját. A Shaggy padlószőnyeg bármelyik szobában jól mutat, legyen az a nappalid, a hálód, a vendégszobád, a gardróbod, vagy a gyerekszoba. Igen, jól olvasod, a Shaggy padlószőnyeget gyerekszobában is lerakhatod. Igazán különleges és karakteres megjelenésű, de mégis igazán könnyű hozzá megfelelő kiegészítőket, bútorokat hangolni.

A Shaggy padlószőnyegek nem mintásak, de különleges és kellemes színűk miatt nincs is erre szükség. A shaggy padlószőnyeg nem csak a szemedet fogja kényeztetni, hanem csupasz talpadat is, hiszen kellemes puhasága miatt minden lépés élmény lesz rajta. Még a legkisebbek is élvezni fogják tenyerük vagy talpuk alatt a Shaggy padlószőnyeg nyújtotta kellemes érzést. Komfortérzetednek is jót fog tenni ez a dús és hosszú szálú Shaggy padlószőnyeg. Szálai nem fognak kihullni, nem fog megritkulni, még akkor sem ha kisebb gyermek „veszi kezelésbe”. A Shaggy padlószőnyeget hosszú szálai miatt sem nehéz porszívózni, így a takarítása sem fog gondot okozni.

Tovább